Halk Eğitim Merkezi sergisi açıldı

Halk Eğitim Merkezi sergisi açıldı

Gebze Halk Eğitim Merkezi yılsonu sergisi Gebze Kaymakamı Mustafa Güler’in katılımı ile açıldı.  Programda konuşan Kaymakam Mustafa  Güler,  halk eğitim merkezinin toplum ihtiyaçlarına yönelik kurslar ile bireylerin iş bulmasını kolaylaştırdığını ifade et

Gebze Halk Eğitim Merkezi yılsonu sergisi Gebze Kaymakamı Mustafa Güler’in katılımı ile açıldı , Programa Kaymakam  Güler’in yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Aydın, Sosyal Hizmetler Müdürü Kadriye Aydemir, İlçe Spor Müdürü Gökhan Yavaşer, İlçe Gençlik Hizmetleri Müdürü Köksal Turan, okul müdürleri, kursiyerler ve aileleri katıldı.

HALK EĞİTİM MERKEZLERİ İHTİYACA CEVAP VERİYOR

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Aydın ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan selamlama konuşması yaptı. Daha sonra kürsüye çıkan Kaymakamı Mustafa Güler Halk eğitim merkezlerinin bireylerin yaşamına kattığı değere vurgu yaparak “Halk Eğitim Merkezimiz sadece dikiş nakış bölümü ile değil birçok alanda kurslar düzenlemektedir. Toplum ihtiyaçlarına yönelik kurslar ile bireylerin iş bulmasını kolaylaştırıyor. Değerli kursiyerlerimiz eğitim öğretim yılı boyunca emeklerini ortaya koydular. Kursiyerlerimiz başta olmak üzere kıymetli hocalarımıza teşekkür ediyorum. Hayatlarında başarı ve mutluluklar diliyorum.” Dedi. 

SERGİ BEĞENİ TOPLADI

Program halk oyunları gösterisi, kursiyerlerin hazırladığı defile ve serginin gezilmesi ile devam etti. Serginin kurdelesini protokol hep birlikte kesti.  Kursiyerlerin el emeği göz nuru harcayarak hazırladığı sergi katılanların büyük beğenisini topladı. Kursiyerler diplomalarını protokolün elinden aldı.

whatsapp-image-2018-05-10-at-08.44.32.jpegwhatsapp-image-2018-05-10-at-08.44.33.jpegwhatsapp-image-2018-05-10-at-08.44.36.jpegwhatsapp-image-2018-05-10-at-08.44.38.jpegwhatsapp-image-2018-05-10-at-08.45.00.jpegwhatsapp-image-2018-05-10-at-08.44.30.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.