Halil İbrahim Kadıoğlu güven tazeledi

Halil İbrahim Kadıoğlu güven tazeledi

Gebze Trabzonlular Derneği’nde olağan genel kurul heyecanı yaşandı. Mevcut başkan Halil İbrahim Kadıoğlu, üyelerin oyları ile yeni dönemde de başkan olarak seçildi.

Gebze Trabzonlular Derneği, dün dernek lokalinde olağan genel kurulunu tamamladı. Kongreye Çayırova Trabzonlular Derneği Başkanı Burhan Beşiroğlu ve dernek üyeleri katılım gösterdi. Kongrede divan başkanlığını Celalettin Kurt yaparken, divan üyeliğine ise Fatih Emre Malkoçoğlu ile Rümeysa Kadı seçildi. Divan başkanı Kurt, “Genel kurulumuz inşallah hayırlı olur. Bu organizasyonlar bayram havasında geçmeli” dedi.

“BURASI BİZİM EVİMİZ”

Faaliyet ve denetim raporlarının okunmasının ardından, kongrede divana sunulan tek yönetim listesi, oybirliği ile kabul gördü. Böylelikle Halil İbrahim Kadıoğlu, yeni dönemde de göreve devam dedi. Kadıoğlu, burada yaptığı konuşmada, “Bu tabloyu görmeyi özlemiştim. Bu tablonun oluşmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu güzel kalabalığı görünce 70 yaşındaydım 35’e indim. Biz biriz, hepimiz birbirimizin canıyız, acımızı ve sevincimizi birlikte paylaşacağız. Ben şu an ağabeylik yapıyorum. Burası bizim evimiz. Burası Trabzonluların evidir. Bir insan evini güzelleştirmek için her şeyi yapar. Burası için de öyle mücadele etmemiz lazım” diye konuştu.

DERNEK YÖNETİMİ

Seçim sonrasında ise Gebze Trabzonlular Derneği’nin yeni yönetimi şu isimlerden oluştu;  Yönetim; “Halil İbrahim Kadıoğlu (Başkan), Akif Bal, İsmail Ayar, Şerif Bulut, Hasan Aktürk, Celal Direkli, Hasan Kurşun, Kağan Yıldız, Ercan Karataş, Halil Altıntaş, Cemal Koçyiğit, Salih Düzenli, Merve Kadıoğlu, Rümeysa Katı, Ziya Topal, Muzaffer Çapkın, Barış Ayar, Bülent Kanca, Osman Beşiroğlu, İsmail Kadıoğlu, Ömer İmamoğlu, Şener Akın, Yakup Uzun, Selim İmamoğlu, Yunus Avcı. Denetleme Kurulu; Mahmut Aşıkoğlu, Fikret Tonyalı, Hasan Bal.

Haber: Barış AYAR

 

manset-3-153.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.