Hakemlerimiz toplantıda buluştu

Hakemlerimiz toplantıda buluştu

Kocaeli İl Hakem Kurulu hakemleri ve gözlemcileri için, Kocaeli Kongre Merkezi’nde paylaşım toplantısı gerçekleştirildi.

Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Kocaeli İl Hakem Kurulu hakemleri ve gözlemcileri paylaşım toplantısı, Genel Merkez Yönetim kurulu üyesi ve aynı zamanda Kocaeli Şube Başkanı A.V Özhan Kurt ile İlk Hakem Kurulu Başkanı Alparslan Dalkılıç’ın konuşmaları ile başladı. Toplantı 2021 - 2022 futbol sezonu hakem ve gözlemci talimatları, ayrıca hakemlerin atletik performansları hakkında bilgiler verildi. Üyelerin yoğun katılım gösterdiği toplantı sonrası katılımcılara yiyecek ve içecek ikramında bulunuldu.

 

KURUL BİLGİLENDİRME MESAJI YAYIMLADI

TFFHDG Kocaeli paylaşım toplantısı sonrası bilgilendirme mesajı yayımladı. Mesajda, ‘’ İl Hakem Kurulumuzun Hakemlerimiz ve Gözlemcilerimiz için düzenlediği paylaşım toplantısı gerçekleştirildi. Kocaeli Kongre Merkezinde gerçekleştirilen toplantıda Genel Merkez Yönetim Kurulu üyemiz ve şube başkanımız Sayın Av. Özhan Kurt, İl Hakem Kurulu Başkanımız sayın Alparslan Dalkılıç’ın açılış konuşmaları sonrası, 2021 - 2022 Futbol Sezonu hakem ve gözlemci talimatları, ayrıca hakemlerimizin atletik performansları hakkında bilgilendirmeler yapıldı’’ ifadeleri kullanıldı.

 

hakemler-2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.