HAKEMLER TERLEDİ

HAKEMLER TERLEDİ

 11. Bölgede yer alan Kocaeli, Sakarya, Bolu ve Düzce ilinde görev yapan klasman ve Bölgesel hakemler Atletizm Tartan Pisti’nde atletik testten geçti SABAH...

 

11. Bölgede yer alan Kocaeli, Sakarya, Bolu ve Düzce ilinde görev yapan klasman ve Bölgesel hakemler Atletizm Tartan Pisti’nde atletik testten geçti

 

SABAH SEMİNER SONRA KOŞU

MHK, yeni sezon öncesinde hakemleri eğitime aldı. sabah hakemlere, Uluslararası Gençlik Merkezinde ulusal eğitimci Fahir Ersoy yeni sezonda yapılan değişikliklerle ilgili bilgi verdi. Ersoy'u dikkatli şekilde dinleyen hakemlerimiz, öğlenden sonra ise Atletizm Tartan Pisti'nde atletik teste tabi tutuldu. 

 

DEMİRKIRAN KOORDİNE ETTİ

Hakemlerin form durumlarının gözlendiği atletik testte koşuları 11. Bölge Sorumlusu Sadettin Güler ve ulusal eğitimci Fahir Ersoy da dikkatli bir şekilde takip etti. İlimiz atletizm antrenörlerinden olan ve hakemleri koşulara hazırlayan anrenör Turgut Demirkıran, atletik koşuları koordinatör olarak yönetti. 

 

4 HAKEMİMİZ BAŞARILI OLAMADI

Ayrıca atletik testte yapılan koşuları İl Kakem Kurulu Başkanı Kerim Akdülger ve TFFGHD Kocaeli Şubesi Başkanı Gökten Küçükaydın da yakından takip etti. Koşularda İlimizde görev yapan 12 ulusal ve klasman hakemler başarılı olurken, bölgesel hakemlerimizden Alican Erçelik, Nihat Özgün, Tuncer Oflu ve Sevcan Özkar başarılı olamadı. Bu dört hakemimiz kasım ayına kadar müsabakalarda görev alamayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.