Hakemler Kütahya’dan kupayla döndü

Hakemler Kütahya’dan kupayla döndü

2. Bölge Hakemleri Futbol Turnuvası TFFHGD Kütahya temsilciliğinin ev sahipliğinde gerçekleşti. Turnuvaya katılan Kocaeli Hakemleri turnuvanın üçüncüsü oldu.

2. Bölge Hakemleri Futbol Turnuvası TFFHGD Kütahya temsilciliğinin ev sahipliğinde gerçekleşti. Turnuvaya katılan Kocaeli Hakemleri turnuvanın üçüncüsü oldu.

EV SAHİBİ KÜTAHYA 
Kocaeli hakemlerinin yer aldığı Balıkesir, Yalova, Bursa, Eskişehir, Çanakkale, Bilecik, Sakarya hakem futbol takımları ile bu yıl dokuzuncusu düzenlenen 2.Bölge Hakemleri Futbol Turnuvası Kütahya’nın ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Edirne hakemlerinin misafir takım olarak katıldığı turnuvada beşer takımlı iki grup oluşturuldu. 20 x 2 süre halinde normal futbol sahalarında 18 kişilik kadrolarla yarışan takımların maç programı Kütahya Futbol İl Temsilciliğinin haftalık maç programında yer aldı.
RAHAT KAZANDILAR
İlk maçında Bilecik takımıyla oynadığı maçı 3-0 gibi net bir skorla kazanan Kocaeli Hakemleri, aynı gün saat 15.00’de Yalova Hakemleri ile 1-1 berabere kaldı. Çanakkale Hakemleri ile karşılaşan Kocaeli Hakemleri son dakikada bulduğu golle sahadan 2-1 galip ayrıldı. Günü 7 puanla tamamlayan Kocaeli Hakemleri’nde Kadir Yılmaz attığı gollerle yıldızlaşırken, Şeref Özgür Yeşilyurt yaptığı asist ve ortalarla göz doldurdu. Kütahya ile çıktığı zorlu maçtan golsüz beraberlikle ayrılan Kocaeli Hakemleri grubu Kütahya’nın ardında ikinci sırada tamamlayarak Eskişehir takımı ile üçüncülük maçına çıktı. Normal süresi golsüz berabere biten maçta Kocaeli Hakemleri Kadir Yılmaz’ın kaleye geçerek yaptığı kurtarışlarıyla üçüncülük kupasına uzandı. 

İLK KEZ DAVET EDİLDİLER
Bu yıl dokuzuncusu düzenlenen 2. Bölge Hakemleri Futbol Turnuvası’na Kocaeli hakemleri ilk kez davet edildi. Turnuvanın ev sahipliğini yapan Kütahya Dernek Başkanı Ahmet İlhan Aydın Kocaeli’nin katılımından dolayı duyduğu memnuniyeti belirtirken “2. Bölge illeri olarak 9 yıldır bu turnuva yapılıyor. Mustafa Çulcu hocamız hem ülkemiz hem de bölgemiz adına çok önemli bir görevde. Diğer illerden yoğun talep geldi. Mustafa hocamızı da görmek istiyoruz dediler. Bizde bunun üzerine Kocaeli’yi davet etme kararı aldık. Mustafa hocamız hem etkinliğimize katıldı, hem de maçlarda forma giydi. 2. Bölge hakemleri için mükemmel bir tecrübe oldu. Her şey hala rüya gibi. Hem Mustafa Çulcu hocamıza hem de Kocaeli hakemlerine çok teşekkür ederiz” dedi. Ayrıca önümüzdeki yıl Yalova’da 10’uncusu yapılacak turnuva için hakemlerimiz yeniden davet aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.