HAKEMLER KURULU TOPLANDI

HAKEMLER KURULU TOPLANDI

  Geçtiğimiz gün Kocaeli Amatör Spor Evi Toplantı Salonu’nda ulusal ve bölgesel hakemler bir araya gelerek yeni sezon öncesi görüşme yaptılar. GÖREVLER...

 

 

Geçtiğimiz gün Kocaeli Amatör Spor Evi Toplantı Salonu’nda ulusal ve bölgesel hakemler bir araya gelerek yeni sezon öncesi görüşme yaptılar.

 

GÖREVLER HATIRLATILDI

Kocaeli Amatör Spor Evi Toplantı Salonu'nda hakemler kurulu ve yeni atanan hakemler bir araya geldi. İl Hakem Kurulu Başkanı Kerim Akdülger, asbaşkanı Ergün Öztürk, atama sorumlusu Mukaddem Gülpınar, antrenman sorumlusu Rıfat Kahraman ve röportör Ahmet Miraç Arslan'ın katıldığı hakemler kurulu toplantısında yeni atanan hakemler bilgilendirilirken, mevcut görevler hatırlatıldı.

 

TERFİ ALANLARA TEBRİK

Geçtiğimiz gün yapılan Hakemler Kurulu toplantısıyla bir araya gelen hakemler ve İl Hakemler Yönetim Kurulu Üyeleri birbirleriyle tanıştı, terfi eden hakemler tebrik edildi. İl Hakem Kurulu Başkan'ı Kerim Akdülger, ‘'Yardımcı hakemliğe yükselen, klasman alan ve atanan tüm hakemlerimizi tebrik ediyorum'' şeklinde konuştu.

 

ÖNDE GELEN HAKEMLERSİNİZ

 

Hakemlere samimiyet çağrısı yapılan toplantıda eksikliklerin giderileceği dile getiren İl Hakem Kurulu Asbaşkan'ı Ergün Öztürk, ‘'İkili ilişkilere her zaman açığız. Bir sorun olduğunda bir konu olduğunda çekinmeden iletişime geçin'' çağrısında bulundu. Yapılan atamalar sebepsiz olmadığını dile getiren Öztürk, “Hepiniz bölgenin önde gelen hakemlerisiniz. İlimizde 46 klasman, 126 il hakemi bulunuyor. 53 gözlemciye sahibiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.