HAKEMLER KAMPINA YOĞUN İLGİ

HAKEMLER KAMPINA YOĞUN İLGİ

 İlimizde görev yapan hakem ve gözlemciler, yeni sezon öncesinde Sarısu'da kampa girdi. Geçtiğimiz günlerde ilk grup hakem ve gözlemciler Kandıra...

 

İlimizde görev yapan hakem ve gözlemciler, yeni sezon öncesinde Sarısu'da kampa girdi. Geçtiğimiz günlerde ilk grup hakem ve gözlemciler Kandıra Sarısu'ya giderek kampa girmişti. İki grup halinde gerçekleştirilecek olan kamp için ilk grup geçen hafta sonu Sarısu Tesisleri'nde bir araya geldi. Kampa, Kocaeli İl Hakem Kurulu Başkanı ve 11.Bölge Hakem Atama Sorumlusu Kerim Akdülger, İl Hakem Kurulu Başkanvekili Ergün Öztürk,  antreman sorumlusu Rıfat Kahraman ve mentör Miraç Arslan, TFFHGD Kocaeli yönetim kurulu Başkanı Gökten Küçükaydın, muhasip Hayri Arslanoğlu,gözlemcilerden Cihan İnan,Mürsel Alemdar,Ali Rıza Yılmaz,Ersin Yıldırım ve Mustafa Arslan da kampa katıldı. 

 

KAYNAŞMA SAĞLANDI

Kampın ilk gününde ağırlıklı olarak yeni sezon öncesi talimatlar üzerine eğitim verildi. İl Hakem Kurulu Başkanı Akdülger "Geçen sezon sayın Yusuf Say ve ekibinin gerçekleştirdiği kampı bu sezonda devam ettirdik. Hakemlerimizin sezon öncesinde birbirleri ile kaynaşması ve yeni sezon öncesinde bilgilendirilmesi bizim için çok önemli. Bugün burada bu güzel ortamı görmek son derece mutluluk verici. Başta İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan olmak üzere emeği geçenlere bir kez daha teşekkür ediyorum. Yeni sezonda Kocaeli spor camiasının hep kazanımlar içinde olacağı bir sezon diliyorum. Hakemlerimize ve kulüplerimize başarılar diliyorum" dedi. Kamp için ikinci drup 24-25 Ağustos tarihinde Sarısu da kampına girecek. 

 

HAKSIZ ELEŞTİRİLER YAPTIK

Kampta bulunan hakemleri ziyaret eden KASKF Başkanı Murat Aydın hakemlerle bol bol sohbet etti. Aydın "Geçmişte acemiliklerimizin etkisi ile çok hatalar yaptık. Hakem camiasına haksız eleştiriler yaptığımızda oldu. Ama artık o agresifliğimizi o hatalarımızı bir kenara koyacağız. Şuan da Kocaeli bölgesi hakemleri ile, lisanslı sporcu sayısı ve oynanan müsabakalar nedeni ile Türkiye'nin ikinci ilidir. Bundan dolayıdır ki Kocaeli Türk amatör sporuna yön veren, yöneten bir bölge olmalıdır” şeklinde konuştu. 

 

KOCAELİ ÖNCÜ OLMALI

Kocaeli'nin öncü bir il olması için birlik içerisinde çalışmaları gerektiğini dile getiren Aydın, “Ne sahada, ne medyada nede kulis arkalarında hakem camiasının yıpranmasına müsaade etmeyeceğiz. Bizler etle tırnak gibiyiz. Kulüplerimiz ve hakemlerimizin sağduyulu yaklaşımları ile büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum. Burada olmaktan böylesine pırıl pırıl gençlerin arasında yer almaktan dolayı son derece mutluyum. Yeni sezonun spor camiamıza hayırlı olmasını diliyorum” ifadeleriyle sözlerini noktaladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.