Hakemler Derneği’nden Fatih Neşespor’a kınama!

Hakemler Derneği’nden Fatih Neşespor’a kınama!

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Kocaeli Şubesi, hafta sonu 17 yaşındaki çocukların saldırısına uğrayan hakem Berkay Duran’a geçmiş olsun derken, saldırı yapan çocukları ve kulübü Fatih Neşespor’u kınadı.

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Kocaeli Şubesi, hafta sonu 17 yaşındaki çocukların saldırısına uğrayan hakem Berkay Duran’a geçmiş olsun derken, saldırı yapan çocukları ve kulübü Fatih Neşespor’u kınadı. Dernekten yapılan açıklama şu şekilde.
YAKIŞMADI
Geçtiğimiz hafta sonu 12 Ocak’taAvni Kalkavan Stadında Fatih Neşe Spor – İlimtepe Gençlerbirliği arasında oynanan U-17 maçında futbol sahalarında görmeyi istemediğimiz, sporun kardeşlik, dostluk ve barış ruhuna yakışmayan bir olay meydana gelmiştir.
CEZALANDIRILMALIDIR
Genç Hakemlerimizden Berkay Duran’a karşı Fatih Neşespor futbolcuları tarafından gerçekleştirilen darp girişimi gerek hakem camiamızda gerekse de spor camiasında büyük bir üzüntüye yol açmıştır. Gerçekleştirilen bu çirkin olay kesinlikle kabul edilemez ve sorumlusu hem idari hem de adli yönden çok ağır bir şekilde cezalandırılmalıdır.
VAHŞİCE BİR DARP OLAYIDIR
Kocaeli amatör futbolumuzun ceza merci olan İl Disiplin Kurulu’nun, darp olayını gerçekleştiren futbolcular hakkında en ağır cezayı vereceğine inancımız tamdır. Bahsi geçen çirkin olay ile ilgili her türlü İdari ve Adli işlem başlatılmış olup, konunun hassasiyetle takip edileceğini, yüce Türk adaletine sonuna kadar güvendiğimizi ve bu tür vahşice gerçekleştirilen kamu görevlisine karşı görevi nedeniyle darp olayının cezasız kalmayacağına, ilgili kişinin en ağır cezayı alacağına olan inancımız tamdır.
SERT DURUŞUMUZ DEVAM EDECEK
Sahalarımızda bu tür olaylar görmek ve Kocaeli futbolunun bu tür olaylarla anılmasını istemiyoruz. Bu tür olaylar karşısında tutumuz sert bir şekilde devam edecektir. Son olmasını dileyerek, bu olaya karışan ve saldırıyı gerçekleştiren Fatih Neşesporlu futbolcuları şiddetle kınıyor, hakemimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.