Hakan hayatının imzasını attı

Hakan hayatının imzasını attı

Gölcükspor altyapısından yetişen stoper Hakan Cinemre hayatını Hacer Uzun ile birleştirirken hayatını imzasını attı

GÖLCÜK’TEN GÖZTEPE’YE

İlimiz futbolcularından Hakan Cinemre’de evliler kervanına katıldı. Futbol yaşamına Anadolu Yeniköyspor altayıpısda başladıktan sonra Gölcküspor alt yapısında sürdüren Hakan Cinemre genç yaşta Fenerbahçe’ye transferin ardından büyük bir çıkış yakaladı. Fenerbahçe’de uzun süre forma giyen Hakan kiralık olarak Eskişehir’de başarılı performans sergileyince, Göztepe’ye transfer olmuştu. 

MİLLİ FUTBOLCULAR DÜĞÜNDE

 Hakan Çinemre yeni sezon öncesinde hayatını Neriman ve Hüseyin Uzun’un biricik güzel kızı Hacer ile Welborn Luxury Hotel’de düzenlenen düğün töreniyle hayatını birleştirdi. Genç çifti bu mutlu gününde eski takım arkadaşları akrabaları ve dostları yalnız bırakmadı. Hakan’ın eski takım arkadaşlarının yanı sıra milli futbolcular Alper Potuk ile Ahmet Çalık’ta Hakan’ın bu mutlu gününde yanında oldular.

EKİN UZUNLAR EĞLENDİRDİ

Welborn Luxury Hotel’de Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun kıydığı nikah töreniyle başlayan düğün töreninde Cinemre ile Uzun ailelerinin yakınları genç çifti takı yağmuruna tuttu. Melek ile Yusuf Cinemre düğün töreninde konuklarla yakından ilgilenirken düğün törenine katılan tüm dostlarına teşekkür ettiler. Genç çift geç saatlere kadar Karadenizli sanatçı Ekin Uzunlar’ın seslendirdiği eserlerle pistten inmedi. 

hakan-cinemre-2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.