Hak aramak teröristlik mi!

Hak aramak teröristlik mi!

Sazlıdereli Mehmet Yıldız: Geçen seçimde CHP’ye verdim. Bundan sonra da CHP’ye vermeye devam edeceğim. ‘Niye?’ diyeceksiniz. Sen bir şey yapamıyorsan bana.. Şevki Demirci hakkımı savundum diye bana, ‘Terörist’ dedi.

Çayırova Cumhuriyet Mahallesi Sazlıdere eşrafından Vatandaş Mehmet Yıldız, KBB Başkanı Tahir Büyükakın ve beraberindeki heyete özetle dedi ki: 

 

"Ben 30 senedir buradayım. Aşağı yukarı 30 senedir, çoğu insan burada yaşıyor. Seçim döneminde belediye başkan adayları geliyor: ‘Tapu vereceğim. Hükümet bizden yana. Biz AK Partiliyiz. Ben 99’dan (!) beri AK Parti’ye (İlk seçime 2002’de girdi) oy verdim. Geçen seçimde CHP’ye verdim. Bundan sonra da CHP’ye vermeye devam edeceğim. ‘Niye?’ diyeceksiniz. Sen bir şey yapamıyorsan bana.. Gelip burada bana Şevki Demirci hakkımı savundum diye bana, ‘Terörist’ dedi.

Dedi mi arkadaşlar? (Hep bir ağızdan: ‘Dedi’)

Bana, ‘Teröristsin sen, halkı kışkırtıyorsun’ dedi.

Hak aramaz ne zamandan beri teröristlik? Ben burada 30 senemi verdim.      

Şu asfalt Ali Sönmez’in (1999-2004/Şekerpınar Belediyesi – ANAP) asfaltı. Ondan başka bir çivi çakılmadı. Çakıldı mı arkadaşlar? (Halk: ‘Yok, çakılmadı…’)

 

 

Sazlıdereliler’den inciler

 

inciler.jpg

 

 

Bilgi sahibi olalım. Çünkü bilgi olmadığı için sıkıntının çoğu da bu bilgisizlikten kaynaklanıyor yani.

 

 

Şu asfalt Ali Sönmez’in (1999-2004/Şekerpınar Belediyesi – ANAP) asfaltı. Ondan başka bir çivi çakılmadı. Çakıldı mı arkadaşlar? (Halk: ‘Yok, çakılmadı…’)

 

 

Biliyorsunuz Güneydoğu’daki barikat eylemleri sonrası yıkılan evler için de yapıldı. İki katlı, belli bir arsası olan, bahçesi olan, oranın mimarisine uygun yerler yapıldı. Biz ne yapılacağını da bilmiyoruz. ‘Ev’ diyor ama ne? Diyor, ‘Deniz manzaralı.’ Burada deniz mi var ya?

 

 

O konuda ben açıklama yapayım. İmara açılmıştı. Geçmişte diğer belediyeler, yine suçlamayalım da, diğer belediyeler Hazine’den 10 - 15 metre yer kaptı. Amaç, imarı katmak için. Hazine’nin yerini kattığı için, imarda tekrar geri kapattı. Yoksa imarı vardı buranın. Burada tamamen haksızlık, siyasi bir rant oldu yani.

 

 

Geldi, burada topraktan zemin aldı. Zemin etüdünü çok kötü bir zeminmiş gibi gösterdi. İzmit civarında böyle bir zemin yok.

 

10 metre dolma toprak vurdu. Tabi ki orada, git kayaya vur. Ne çıkıyor?

 

Başkanım. Bak şurada yazıyor. Bana sen dedin ya, ‘Neyin üstündesin?’ diye. Bana hak talep etmiş. Okuyun burada.

 

Belediye koydu onu, ben koymadım başkanım. Anayasa Mahkemesi , Ankara’nın bundan haberi yok. Şevki Demirci’nin yediği haltlar bunlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.