Haftanın 7 günü görev başında

Haftanın 7 günü görev başında

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığına bağlı Hasta Nakil Hizmetleri ekipleri Kocaeli Su Kazaları Engelleme Merkezi (KOSKEM) ile birlikte Kocaeli sahillerinde vatandaşlara güvenli bir hizmet sunuyor. 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Hasta Nakil Hizmetleri, Kocaeli Su Kazaları Engelleme Merkezi (KOSKEM) ile ortaklaşa yürütülen proje kapsamında Mavi Bayraklı Karamürsel, Gebze ve Kandıra halk plajlarında oluşabilecek su kazalarına ve sağlık problemlerine yönelik olarak haftanın 7 günü hizmet veriyor. Vatandaşların boğulma riskine karşı tam teçhizat hazır olarak görev yapan ekipler, vatandaşların plajda güvenli bir şekilde yüzmelerini sağlıyor.
TEHLİKENİN ÖNÜNE GEÇİYOR
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin plajlarında bulunan Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığına bağlı Hasta Nakil Hizmetleri ekipleri 5 Haziran - 12 Temmuz tarihleri arasında halk plajlarında toplam 195 vatandaşa Sağlık hizmeti verdi. Ekipler vatandaşlara anında müdahale ederek gerekli işlemleri ve yönlendirmeleri gerçekleştiriyor.
15 EYLÜL TARİHİNE KADAR 
Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığına bağlı Hasta Nakil Hizmetleri ekiplerinin 5 Haziran’da başlayan sahil görevi 15 Eylül tarihine kadar devam edecek. Vatandaşların can güvenliği için Kocaeli’nin halk plajlarında görev yapan ekipler sahillerde nöbetleşe olarak görev yapıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.