Hafta sonunda sahiller cıvıl cıvıldı

Hafta sonunda sahiller cıvıl cıvıldı

Güneşli havayı fırsat bilen aileler, Büyükşehir’in Kocaeli’ye kazandırdığı Darıca Balyanoz Koyu ve Körfez Hereke Sahil Parkı’na adeta akın etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği, Kocaeli ve İstanbul Anadolu Yakası’nın yeni cazibe merkezi Darıca Balyanoz Koyu ile Büyükşehir tarafından yenilenen Körfez Hereke Sahil Parkı, hafta sonu sıcak havayı değerlendirmek isteyenlerle doldu taştı. Güneşin yüzünü göstermesiyle birlikte sahil ve parklara adeta akın eden ailelerden bazıları banklarda oturup güneşlenmeyi tercih ederken, kimi de sahil boyunca yürümeyi ve bisiklete binmeyi tercih etti. Darıca Balyanoz Koyu ve Körfez Hereke Sahili, sadece Kocaelilileri değil, İstanbul gibi çevre illerden gelenleri de ağırladı. Sahillerde gönüllerince bir gün geçiren aileler, Başkan Büyükakın ve Büyükşehir’e teşekkür etti.

 

EN MUTLUSU ÇOCUKLARDI

Kışın ortasında yaz mevsiminin yaşandığı hafta sonunda sahiller kuş cıvıltılarıyla, çocukların şen kahkahalarıyla çınladı. Çocuk oyun gruplarının yer aldığı, kente değer katan Hereke Sahil Parkı ve Darıca Balyanoz Koyu’nun en mutlu misafirleri de çocuklardı. Anne ve babalarıyla oyun oynama ve piknik yapma şansı bulan çocuklar doyasıya eğlendi. Eşleri, arkadaşları ve çocuklarıyla Hereke Sahil Parkı’nı ve Balyanoz Koyu’na gelen vatandaşlar, bol bol fotoğraf çektirerek bu anları ölümsüzleştirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.