Hacıoğlu’na kongre öncesi destek

Hacıoğlu’na kongre öncesi destek

5 Mart Cumartesi günü gerçekleşecek olan Kocaeli Emlakçılar Odası seçimleri öncesi mevcut Başkan Alpay Hacıoğlu’na destek ziyaretleri gerçekleşiyor.

Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu’nu Kandıra’da faaliyetlerini sürdüren Yağız Gayrimenkul sahibi Fatih Yağız, ziyaret ederek kongrede Hacıoğlu’nun beyaz listesinde yer almaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi.  Alpay Hacıoğlu ile beraber yol yürümenin kendisi için onur ve gurur olduğunun altını çizen Fatih Yağız, ‘Alpay Hacıoğlu başkanımız, Kocaeli Emlakçılar odası başkanı olarak bugüne kadar bizleri çok iyi bir şekilde temsil etti. Yeni dönemde de çok daha başarılı çalışmalara imza atacağına gönülden inanıyoruz. Kendisine çıkmış olduğu bu önemli yolda başarılar diyorum. Biz kendisinin her zaman yanındayız” şeklinde konuştu.

 

HACIOĞLU’DAN YAĞIZ’A TEŞEKKÜR

Fatih Yağız’a gerçekleştirdiği destek ziyareti için teşekkür eden Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı ve başkan adayı Alpay Hacıoğlu, “Gelecek süreçte yeniden sizlerle birlikte olabilmek için, siz değerli üyelerimizin başkan adayı olarak bende bu yarışın gönüllü bir neferiyim. Tüm meslektaşlarım ve yönetimimiz adına herkese başarılar dilerim. Seçim sürecimizi saygı, sevgi, hoşgörü çerçevesinde yürüteceğiz. Tüm oda üyelerimizi 5 Mart’ta gerçekleşecek olan kongremize davet ediyoruz” dedi.

 

Haber: Barış AYAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.