Hababam Vokal Grubu öğretmenler için sahne aldı

Hababam Vokal Grubu öğretmenler için sahne aldı

Büyükşehir, İzmit Sanat Okulu Mezunları Derneği’nin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde Hababam Sınıfı Vokal Grubu Kocaelili öğretmenlerle buluşturdu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve İzmit Sanat Okulu Mezunları Derneği, 24 Kasım Öğretmenler gününde önemli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. İzmit Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi’nin spor salonunda gerçekleştirilen programda Hababam Sınıfı Vokal Grubu, Kocaelili öğretmenlerle buluştu.

 

ÖĞRETMENLER GÜNÜ

Programa Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak, İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürü Hamza Kondakçı, İzmit Sanat Okulları Mezunları Derneği Başkanı Levent Bahadır, İzmit Mesleki Teknik ve Anadolu Okul Müdürü Mehmet Aktaş, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

 

“ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLUYORUM”

Programda kısa bir konuşma yapan Bahadır, “Öğretmenlik çok kutsal bir meslek. Öğretmenlerimizi çok seviyoruz. Öğretmenliğin emekliliği olmadığına inanan birisiyim. Tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler gününü kutluyor, programımıza destek veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyorum” dedi.

 

“ÖĞRETMENLERİMİZİN YERİNİ HİÇBİR ŞEY TUTAMAZ”

Başkan Vekili Çakmak, “Tüm öğretmenlerimizin günlerini kutluyorum. Bugün sizlerle olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Tüm öğretmenlerimizin ellerinden öpüyoruz. Gelişen teknoloji ile bilgi alabileceğimiz kaynaklar çoğaldı ama öğretmenlerimizin yerini hiçbir şey tutamaz. Öğretmenlerimiz bizim rehberlerimizdir. Bugün hakkına rahmetine kavuşmuş öğretmenlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Hayatta olan tüm öğretmenlerimizin ise günlerini kutluyorum” ifadesini kullandı.

 

HABABAM VOKAL GRUBU

Konuşmaların ardından Hababam Sınıfı serisinin usta oyuncularından “Hayta İsmail” lakaplı Ahmet Arıman, Teoman Ayık ve ''Bacaksız'' lakaplı Tuncay Akça'nın kurduğu Yeşilçam Vokal Grubu, sahne aldı. Yeşilçam'ın birbirinden güzel şarkılarını seslendirerek dinleyenlere nostalji yaşatan usta oyuncuların şarkılarına öğretmenler de eşlik etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.