Güzeller konu komşu bereket sofrasında!

Güzeller konu komşu bereket sofrasında!

   Güzeller Mahallesi’nde düzenlenen ve ev sahibi Başkan Köşker’in yanı sıra AK Parti Kocaeli Milletvekili Sibel Gönül’ün katıldığı...

 

  

Güzeller Mahallesi’nde düzenlenen ve ev sahibi Başkan Köşker’in yanı sıra AK Parti Kocaeli Milletvekili Sibel Gönül’ün katıldığı geleneksel iftara katılan Güzeller sakinleri aileleri ve komşularıyla birlikte oruç açtı

 

 

İFTAR ÖNCESİ MAHALLE TURU

Gebze Belediyesi’nin geleneksel iftar sofrasının 14.’sü Güzeller Mahallesi’nde kuruldu. Yüzlerce Güzeller sakininin aynı sofra etrafında bir arada iftar yaptığı, büyük buluşma öncesi mahallede inceleme gezisi yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, vatandaşlara hizmetleri sordu. Güzeller Mahalle Muhtarı Mümin Yılmaz’ın yanı sıra belediye meclis üyeleri, belediye birim müdürlerinin de kendisine eşlik ettiği mahalle turunda bölge esnafına da uğrayan Başkan Köşker, hayırlı işler diledi.

VATANDAŞTAN ‘SAĞLIK’ TEŞEKKÜRÜ

Mahalle sakinlerini ve bölge esnafını iftar yemeğine davet eden Başkan Köşker’e Güzeller sakinlerinden hizmet teşekkürü geldi. Gebze Belediyesi’nin girişimleri ve katkılarıyla mahalle kazandırılan aile sağlığı merkezi sayesinde, sağlık hizmetlerine kavuştuklarını dile getiren mahalleli Başkan Köşker’e teşekkürlerini iletti. Ayırım yapmadan Gebze’nin her noktasına eşit hizmet parolasıyla çalıştıklarını vurgulayan Başkan Köşker, “Nerde bir eksik var, nerede bir vatandaş şikayeti ve talebi var; biz oradayız, vatandaşımızın emrindeyiz. Hizmetlerimizin temelinde hemşerilerimizin görüş ve talepleri var. Gebze’mizin en sorunsuz mahallelerinden biri olan Güzeller’e, adına yakışır güzellikte bir sağlık merkezi kazandırarak önemli bir eksikliği tamamladık. Hayırlı olsun” dedi.

İFTARA GENİŞ KATILIM

Mahalle turunun ardından iftar yemeğinin verileceği alana geçen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, vatandaşlar tarafından sevgi gösterileriyle karşılandı. AK Parti Kocaeli Milletvekili Azize Sibel Gönül’ün yanı sıra mahalle iftarına AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tunçel, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, İlçe Kadın Kolları Başkanı Vasfiye Aydın,  İlçe Gençlik Kolları Başkanı Samet Coşkun, belediye balkan yardımcıları Ahmet Kisbet, Nilay Ayran, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda mahalle sakini katılarak birlikte oruç açtı.

ADI GİBİ GÜZEL MAHALLE

İftar öncesi kısa bir selamlama konuşması yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker,” Gebze’miz kent meydanı, parkları, sosyal donatı alanlarıyla yaşamaktan keyif alınan bir kent haline dönüşüyor. Bunu sizlerden aldığımız destek ve güçle gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kadir geceniz ve Ramazan bayramınızı kutlu olsun” dedi.

GEBZE ESKİ GEBZE DEĞİL!

 

Başkan Köşker’in ardından Güzeller sakinlerine hitap eden AK Parti Kocaeli Milletvekili Azize Sibel Gönül, “Hepimiz Gebze ve Kocaeli için çalışıyoruz. Hemşerilerimizin refahı için çalışmaya da devam edeceğiz. Ramazan bayramınızı ve Kadir gecenizi şimdiden tebrik ederim. Hayırlı Ramazanlar” şeklinde ifadeler kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.