Güzel Şehrim projesi renk katıyor

Güzel Şehrim projesi renk katıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Başkanlığı Tarihi Mekanlar ve Kent Estetiği Şube Müdürlüğü şehrin birçok noktasındaki duvarlara “Güzel Şehrim Kocaeli Projesi” kapsamında resim uygulaması gerçekleştirdi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Başkanlığı Tarihi Mekanlar ve Kent Estetiği Şube Müdürlüğü şehrin birçok noktasındaki duvarlara “Güzel Şehrim Kocaeli Projesi” kapsamında resim uygulaması gerçekleştirdi. Bulunduğu bölgeye görsel ve kent estetiği anlamında zenginlik katan resim uygulaması bu kez Körfez Kaymakamlığı yerleşkesi çevresinde ve Hızır Reis Caddesi ile Dumlupınar sokaklarına cephe olan duvarlara yapıldı. Profesyonel ressamlar tarafından çizilen resimlerle bölge görsel açıdan adeta çiçek açtı. 

 

İKİ DUVARA RESİM UYGULAMASI

Büyükşehir tarafından Kocaeli genelinde uygulanan meydan, bulvar, köprü ve caddelerin duvar zeminlerine resim uygulama çalışmaları vatandaşlardan ilgi görüyor. Bu kapsamda D-100 yan yol kenarında ve Körfez Kaymakamlığı ile diğer kamu kurumlarının içerisinde bulunduğu yerleşkenin çevre duvarlarına çiçek temalı resim uygulaması yapıldı. Bir diğer çevre duvarına ise mavi renkte fon boyası vuruldu. 

 

KENT ESTETİĞİ GÜÇLENİYOR

Yapılan çalışma ile vatandaşların yoğun olarak kullandığı Hızır Reis Caddesi ile Dumlupınar Sokak yanındaki duvarlara yapılan rengârenk çiçek resim uygulaması ile bölgeye görsel zenginlik kazandırıldı. Kocaeli genelinde hayata geçirdiği üstyapı çalışmalarıyla vatandaşların ulaşımda yol konforunu arttıran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Güzel Şehrim Kocaeli Projesi kapsamında uyguladığı resim çalışmaları ile şehrin kent estetiğini güçlendiriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.