“Güzel şehirleri, güzel insanlar kurar”

“Güzel şehirleri, güzel insanlar kurar”

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, aday adaylığını açıkladı:“Güzel şehirleri, güzel insanlar kurar”Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AKP...

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, aday adaylığını açıkladı:“Güzel şehirleri, güzel insanlar kurar”

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AKP Gebze ilçe teşkilatına aday adaylık başvurusunu yaptı. Dosyasını ilçe başkanı Cemalettin Kaflı’ya sunan Başkan Köşker, “2009 yılından bugüne kadar Gebze’ye çok güzel hizmetler yaptık, ikinci beş yıllık dönemde de Gebze’ye kimlik kazandıracak sosyal ve kültürel projelere devam edeceğiz. Güzel şehirleri güzel insanlar kurar, ekibimizle birlikte Gebze’yi yaşanacak bir kent haline getirmeye devam edeceğiz” diye konuştu. Başkan Köşker’in aday adaylık başvuru törenine çok büyük katılım oldu. Törenin olacağı 2 saat öncesinden bildirilmesine rağmen il ve ilçe yöneticileri, meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve çok sayıda partili Başkan Köşker’e destek için ilçe teşkilatına akın etti. Başkan Köşker’in başvurusunu teslim alan ilçe başkanı Cemalettin Kaflı da, “Başkanımız güzel hizmetler yaptı. Bu hizmetlere devam etmek için de yeniden aday adayı oldu. Kendisine hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor ve yolun açık olsun diyoruz” şeklinde konuştu.

 

GEBZE HALKINI MUTLU ETMEK EN BÜYÜK PROJEMİZ

 

 

2009 yılından bu güne kadar çok büyük hizmetler gerçekleştirdiklerini kaydeden Başkan Köşker, “Seçim beyannamemizdeki tüm projeleri gerçekleştirdik. Sadece Anibal kavşağındaki Dal-Çık projesi olmadı ancak onun yerine iki tane Dal-Çık projesi devam ediyor. Kent meydanı projesiyle artık insanlarımız özellikle hanımefendiler gece yarısında bile çarşıya çıkabiliyorlar. Cadde ve sokaklarda rahatça yürüyen bir belediye başkanıyım. ‘Bu enerjiyi nasıl buluyorsun?’ diye soruyorlar. Vatandaşlarımızın gösterdiği teveccüh en büyük enerji kaynağımız. Gebze’yi marka şehir haline getirdik. Bir belediye başkanı eğer o kente şehir kimliği katamıyorsa eksiklik var demektir. Biz bunun için çalışıyoruz. İkinci beş yıllık dönemde sadece altyapı ve üstyapı değil sosyal ve kültürel projelerle Gebze’yi yaşamak zorunda kalınan değil yaşanacak yer haline getireceğiz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.