Güvenlik personelinden örnek davranış

Güvenlik personelinden örnek davranış

Vatandaşların huzuru, güvenliği, sağlığı ve kamu düzeni için görevini aralıksız sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, Darıca ilçesinde örnek bir davranış sergiledi.

Darıca Abdi İpekçi Mahallesi’nde ikamet eden Suriyeli Hend Hajsaeed ve küçük kızı, resmi işleri için gittiği Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze Hizmet Binası Çözüm Masası’nda içinde bir miktar para ve fatura bulunan cüzdanını düşürdü. Dikkati sonucu Çözüm Masası’nda cüzdanı bulan Büyükşehir Belediyesi Güvenlik Görevlisi Fatih Yavuz Aşıkoğlu, Zabıta ekipleriyle birlikte cüzdan içerisindeki faturada yazan adrese giderek, cüzdanı Hend Hanım’a teslim etti.
PERSONELLERE TEŞEKKÜR ETTİ
Büyükşehir Zabıta ekiplerinin kendisini arayıp düşürdükleri cüzdanının bulunduğunu haber etmesine çok sevinen Hend Hanım ve kızı, cüzdanı teslim etmeye gelen Zabıta ekibini ve güvenlik görevlisini kapıda karşıladı. Hend Hanım ve kızı duyarlı davranışlarından ve cüzdanı evlerine kadar getirmelerinden dolayı Güvenlik Görevlisi Aşıkoğlu’na ve Zabıta ekiplerine teşekkür etti.
1-179.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.