“Güvenlik güçlerine her daim ihtiyacımız var”

“Güvenlik güçlerine her daim ihtiyacımız var”

Türk Polis Teşkilatının 178. Kuruluş Yıl Dönümü ve Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Kocaeli İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, İl Emniyet Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz 'u ziyaret ettiler.

178. Kuruluş yıl dönümü münasebetiyle düzenlenen etkinlikler hakkında bilgi sunumunda bulunan İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman ziyarette yaptığı konuşmada, “Teşkilatımız devletinden ve milletinden aldığı güçle bugünlere kadar geldi. Bu çokta kolay olmadı. Aziz Milletimizin asayişini, güvenliğini sağlamak için her zaman görevimizin başındayız. Bu görevi daha ileriye ve yukarıya taşımaya gayret edeceğiz. Kocaeli halkının güvenliğini sağlamak için bütün arkadaşlarımız sahada. Zatıâlinizin desteğiyle görevimizi yapmaya devam edeceğiz.” diyerek, kabullerinden dolayı teşekkür etti.

“BAŞARISINI ORTAYA KOYUYOR”
Türk Polis Teşkilatının hiçbir fedakârlıktan kaçınmadan başarılı hizmetler sunduğunu belirten Vali Yavuz, “Polis teşkilatımız vatandaşımızın hem cam ve mal emniyetini sağlarken, diğer taraftan hem yurt içinde hem yurt dışında terörle mücadele de özellikle bölücü terör örgütlerine karşı amansız bir mücadele yürütmektedir. Kurulduğu günden buyana bilimsel ve teknolojik gelişmeleri takip etmiş, son derece donanımlı, yetkin bir teşkilat haline gelmiş, aynı zamanda bunu engin bir vatan sevgisi ve fedakârlıkla bezemiştir. Bu yeterlilik, azim, kararlılık ve inanmışlık Polis Teşkilatımızın başarısını ortaya koyuyor” dedi.

“HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad eden Vali Yavuz; “Bizde yaklaşık 34 yıldır bu mesleği icra eden birisi olarak el ele, omuz omuza sizlerle beraber güzel ülkemizin güvenliğini sağlamaya, vatandaşımızın huzurunu temin etmeye çalışıyoruz. Sizlerin fedakarlığını, gayretini, eşinden, çocuğundan, zamanından yaptığı fedakarlığı en iyi bilen birisi olarak sizlere hem şahsım hem de Kocaelili kardeşlerim adına şükranlarımı sunuyorum. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Bu kutsal görevi yerine getirirken şehadet şerbeti içmiş bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Mekânları cennet olsun. Onların kutsal emanetlerine en güzel şekilde sahip çıkmakta bizim vazifemizdir.

“HER DAİM İHTİYACIMIZ VAR”

Kahraman Gazilerimize sağlık ve afiyet, Ahirete intikal etmiş olanlara da Allah’tan rahmet diliyoruz. Vatansever ve iyi yetişmiş güvenlik güçlerine her daim ihtiyacımız var. Dolayısıyla hem yurt içinde hem yurt dışında gerektiğinde operasyon yapabilecek kabiliyete sahip ve eşitleriyle rekabet edebilecek bir teşkilat olması hepimizin dileği. Bir kez daha şahsınızda tüm teşkilat mensuplarımızı canı gönülden tebrik ediyorum. Gününüz kutlu olsun. Ayağınıza taş değmesin” diyerek nazik ziyaretleri için teşekkür etti. Ziyaret, Vali Seddar Yavuz’un, İl Emniyet Müdür V. Faruk Karaduman, İl Emniyet Müdür Yardımcıları ve beraberindeki Şube Müdürleri ile günün anısına toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Haber: Abbas ÇAKAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.