Güreşçiler Balıkesir’de başarılı oldu

Güreşçiler Balıkesir’de başarılı oldu

İzmit Belediyesporlu genç güreşçiler Balıkesir’de düzenlenen 26 ilden 450 sporcunun katıldığı müsabakalarda ilimizi başarıyla temsil ettiler.

Balıkesir’de düzenlenen U 15 yaş kategorisinde Balıkesir’de yapılan grup müsabakalarında İzmit Belediyesporlu genç güreşçi Barış Kemal Yiğit 44 kg. ikinci oldu. İzmit Belediyesporlu bir başka genç güreşçi 85 kg Ertuğrul Ay sıkletinde ilk ona girmeyi başardı. Balıkesir’de dereye giren İzmit Belediyesporlu genç güreşçiler 27 Şubat’ta Sivas’ta düzenlenecek müsabakalarda ilimizi temsil etme hakkı elde ettiler.
SAR TEŞEKKÜR ETTİ
İzmit Belediyespor güreş takımı genel koordinatörü ve antrenör Şener Sar Balıkesir’de başarılı olan genç güreşçileri kutlarken İzmit Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Erenkaya, İzmit Belediyespor spor müdürü Mithat Ağa ve altyapı antrenörü Seçkin Duman’a genç güreşçilerin gelişimi için katkılarından dolayı teşekkür etti. Şener Sar güreşçilerin her zaman ilimizi başarıyla temsil etmek için mücadele ettiklerini ve hepsini başarılarından dolayı kutladığını açıkladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.