Güngör, kadın meslektaşlarıyla bir araya geldi

Güngör, kadın meslektaşlarıyla bir araya geldi

Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkan Adayı Tülin Keçeci Güngör, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü vesilesiyle kadın muhasebe ve mali müşavirlerle bir araya geldi.

Gebze Günaydın Restaurant’ta önceki gün gerçekleştirilen kahvaltılı programa Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkan Adayı Tülin Keçeci Güngör, Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkan Yardımcısı Barış Koçak ve çok sayıda kadın muhasebeci ve mali müşavir katıldı. Gerçekleşen programda ilk olarak Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkan Yardımcısı Barış Koçak konuşarak, “Bu sabah davetimize icabet ederek buraya geldiğiniz hepinize teşekkür ediyorum. Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası olarak 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü vesilesiyle bu programı tertip ettik.

KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

Meslekte yaşanan sorunları ve özellikle kadın meslektaşlarımız olarak sizlerin ayrıca yaşadıkları sorunların çözümü konusunda bu tür programların devam etmesini diliyorum” dedi. Barış Koçak’ın ardından Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkan Adayı Tülin Keçeci Güngör konuşarak, “Bu sabah sizlerle bir arada olmaktan büyük bir mutluluk duyduğumu belirtmek isterim. Kadın meslektaşlarım başta olmak üzere tüm emekçi kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutlarım. Bu tür programlar dışında da sürekli bir araya gelerek hem mesleğimizi icra ederken hem de diğer sorunlarla ilgili olarak sürekli fikir alışverişinde bulunmalıyız” dedi.

Haber: Hanifi SURUN

 

manset-2-181.jpg

 

manset-3-096.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.