Güngör Beylikbağı bölgesini gezdi

Güngör Beylikbağı bölgesini gezdi

Saadet Partisi’nin birinci sıra meclis üyesi adayı Ramazan Güngör, diğer meclis üyesi adayları ile birlikte Beylikbağı bölgesini gezerek belediye başkan adayı Mustafa Türel’e destek istedi.

Dün akşam da Ulus ve Yavuz Selim mahallesinin bir bölümünde çay ocakları ve kahvehaneleri ziyaret eden Güngör, kendisinin de doğma büyüme Beylikbağı sakini olduğunu ifade ederek, sorunların tamamına yaşayarak şahit olduğunu ifade etti. Beylikabağı bölgesinin hep ihmal edildiğini söyleyen Türel, “Hürriyet ve Yavuzselim mahallelerinde imar sorunu hat safhada, vatandaşa tapu verilmiş ama ne yapacağını ve tapunun da neye yaradığını bilmiyor. Bölge imara kapalı olduğu için zaten tapusu olan da bir şey yapamıyor” dedi.

Son beş yılda Gebze Belediyesi’nin Beylikbağı’na sadece gözle görülür proje olarak Sarıcami’yi yaptığını, onunda hala daha eksikleri olduğunu söyleyen Güngör; “Yıllardır Beylikbağı bölgesi hep oy deposu olarak görüldü ama belediyeler gerekil hizmeti yapmadı. Şimdi bölgede yaşayan vatandaşların hesap sorma zamanı geldi. Giresunlu hemşehrilerimiz bizden hep iyi yerlerden aday istiyordu, Saadet Partisi de bizi birinci sıraya koydu, inşallah bu seçimde gereğini yaparlar” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.