Güneşspor’un tek derdi; TESİS

Güneşspor’un tek derdi; TESİS

Kentin futbol altyapısında en başarılı kulüpleri arasında yer alan, müzesinde sayısız şampiyonluk kupası bulunan Güneşspor’da mali yükün tamamına yakınını yönetim kendi kaynaklarından karşılıyor.

Yönetim kuruluna giren avukat Baran Arslan, Semih Aydın ve kulübün kurucularından Ali Şentürk gazetemizi ziyarete gelerek düşüncelerini dile getirdiler.

KÖTÜ ALIŞKANLIĞIN DÜŞMANI

Avukat olarak görev yapan ve kısa bir süre önce nişanlanan Baran Arslan ile Peugeot Haldız Yanı-Total İstasyonu içindeki Boşnak Börek’in işletmecisi Semih Aydın iki önemli amaçları olduğunu belirterek, “Birincisi gençleri kötü alışkanlıktan uzak tutmak. Malum günümüzde özellikle uyuşturucu adeta hortlamış durumda, her gün gazetelerde görüyoruz nice gençler hayatlarını kaybediyor. Kötü alışkanlığın düşmanı, panzehiri spordur” dediler ve şöyle devam ettiler:

“BİR GENCİ BİLE KURTARIRSAK”

“Spor yapan, sporla ilgilenen gencin içkiyle, hapla, kumarla işi olmaz. Ki, istatistikler de bunu net bir şekilde ortaya koyuyor. Biz kendi çocuklarımızı spora öncelikle bunun için teşvik ediyoruz, tüm velilere de ilk düşünceniz bu olsun diyoruz. Spor kulüplerinin birinci kuruluş amacı zaten bu olmalıdır. Bir spor kulübü, tek bir genci bile kötü alışkanlıktan uzak tutmuşsa, hedefi yakalamış, hayırlı bir iş yapmış demektir”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.