Güneşspor şampiyon

Güneşspor şampiyon

U-16 Ligi Play-Off D Grubu’nda son maçında deplasmanda Darıca Kale Bayramoğluspor’u 2-1 yenen Güneşspor şampiyon oldu. Yeşil-Siyahlı ekip, U-16 yaş grubunda ilimizi Türkiye Şampiyonası’nda temsil edecek.

İlimizi Türkiye Şampiyonası’nda temsil edecek takımın belirleneceği Darıca Kale Bayramoğlu-Güneşspor karşılaşması Darıca Nene Hatun Stadı’nda oynandı. 10’ar puanlı iki takımın maçında kazanan şampiyon olacaktı. Maçın ilk yarısını Güneşspor, Arda Gümüş’ün hazırlanış bakımından attığı mükemmel golle 1-0 öne geçti, devre de bu skora bitti. 70’de Bahadır Kurt farkı ikile çıkardı. Son dakikada Güneşsporlu oyuncu kendi kalesine attığı golle skor 2-1 oldu, maçta böyle bitti.

GÖKTAN ARPACI ÇALIŞTIRIYOR

Darıca deplasmanında 2-1 kazanıp, şampiyon olan Güneşspor U-16 takımını Göktan Arpacı çalıştırıyor. Daha önce Yeşil-Siyahlı ekipte kalecilik yapan genç teknik adam bu sezon başında 1.Küme takımlarından Şirinspor’un başındaydı. Genç teknik adamın yardımcılığını da eşi Tuğba Arpacı yapıyor. Göktan Arpacı, yaptığı açıklamada, “İnsanın hayatında dönüm noktaları vardır benimde Nebil Uzun Başkanım ile yolumun kesişmesi oldu. Abi- başkan bir sporcunun isteyebileceği her göreve bürünen birisi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.