Güneş’in sözleşmesi yenilenmedi

Güneş’in sözleşmesi yenilenmedi

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Güneş’in görev süresi dolması nedeniyle sözleşmesi yenilenmedi.

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Güneş sözleşmesinin yenilenmemesi nedeniyle hastanedeki görevinin sona erdiğini açıkladı. Güneş sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Kıymetli arkadaşlarım ve dostlarım,

Kocaeli Darıca Farabi EAH başhekimlik görevim sözleşme sürecim dolduğundan sona ermiş bulunmaktadır. İl ve yerel siyasetinin ve yine meşru olmayan isteklerini elde edemeyen ve bu süreçte sürekli aleyhimde çalışma yapan diğer dinamiklerin blokajı nedeniyle yeni sözleşmem il müdürlüğü tarafından yenilenememiştir.

“YAŞANANLARI AÇIKLAYACAĞIM”

İleri zamanlarda konu ile ilgili süreçte yaşananları açıklayacağımı bilmenizi isterim.

Bu süreçte birlikte güzel işlere imza attığım yönetim ekibime, tüm hastane personelime, desteklerini esirgemeyen dostlarıma ve her zaman yapıcı haberlerle yanımızda olan başta bölge olmak üzere tüm basın mensuplarına saygı, sevgi ve hürmetlerimi iletiyorum.

Allah'a emanet olunuz” dedi.  Üroloji doktoru olan Mustafa Güneş’in kadrosu, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bulunuyor. Güneş bundan sonra Derince EAH’ta hasta bakacağını söyledi. Darıca Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği’ne ise şimdilik bir atama yapılmadı. Atamanın önümüzdeki günlerde yapılması bekleniyor.

Haber: Hanifi SURUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.