Güneş ve Akar’dan Dalkılıç’a ziyaret

Güneş ve Akar’dan Dalkılıç’a ziyaret

  Cumhuriyet Halk Partisine geçtikten sonra burada Belediye başkan Adayı olan, İlçenin kurucu Belediye Başkanı Ercan Dalkılıç’ın yerel seçimlerinde...

 

 

Cumhuriyet Halk Partisine geçtikten sonra burada Belediye başkan Adayı olan, İlçenin kurucu Belediye Başkanı Ercan Dalkılıç’ın yerel seçimlerinde başarılı olması için Kocaeli CHP adeta Dilovası’nda seferberlik ilan etti. CHP Genel başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Hurşit güneş ve Haydar Akar seçim çalışmaları için Dilovası’na geldiler.

 

ELİMİZDEN GELEN YAPACAĞIZ

CHP Kocaeli milletvekilleri Hurşit Güneş ve Haydar Akar geldi. Dilovası CHP İlçe irtibat bürosunda bir araya gelen Dalkılıç ve milletvekilleri 2014 yerel seçimin yol haritası hakkında bilgi alışverişi yaptılar. Toplantıya Dilovası CHP İlçe Başkanı İsmail Kaya’da katıldı. Kocaeli milletvekili Haydar Akar yaptığı açıklamada, “Ercan Dalkılıç ile birlikte CHP’nin Dilovası’nda seçimi kazanacağına inanıyoruz. Dalkılıç’ı Dilovası halkı inanılmaz derecede seviyor bunu çok rahat görebiliyoruz. Biz milletvekili olarak Dilovası’nın sorunlarını yerinde görüyoruz. Dilovası’nda yapılacak çok şey var. Dalkılıç ile birlikte Dilovası çağ atlayacak, bizde Dalkılıç’ın Dilovası’nda seçimi kazanması için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz” dedi. 

 

DİLOVASI’NA GEREKEN ÖNEM VERİLMEMİŞ

CHP Genel Başkan Yardımcısı Hurşit Güneş ise yaptığı açıklamada Dilovası’nı çok önemsediklerini Kocaeli’nde seçimi kazanacak bölgelerden birisinin de Dilovası olduğunu söyledi. Güneş, “Dilovası’nda ciddi bir inanmışlık var, burada halk Dalkılıç’ın etrafında çok sıkı bir şekilde kenetlenmiş, Dilovası’na yakın bir zamanda gelen Kömürcüler ve mevcut Sanayi Dilovası halkını çok zorluyor. Mevcut iktidar ve büyükşehir belediyesi Dilovası’na hiç bir şey verememiş. Ercan Dalkılıç ile birlikte Dilovası çok daha iyi bir noktaya geleceğine inanıyorum. Seçim sürecinde Dalkılıç’a elimizden gelen tüm katkıyı sunmaya hazırız” dedi. 

 

SEÇİMLERİ KAZANACAĞIZ

Dalkılıç partinin kendisini bu denli sahiplenip her türlü fedakârlıkta bulunmalarından ötürü teşekkür etti. Dalkılıç başta İl Başkanı Yalçın Kuşkan ve milletvekillerinin Dilovası’na gösterdikleri ilgiden dolayı çok mutlu olduğunu söyleyerek, “Sayın Vekillerime çok teşekkür ediyorum. Sürekli kendileri ile irtibat halindeyiz. Dilovası’nda vatandaşlarımızı her koşulda dinliyorlar. Seçim çalışmalarımızda kendilerine ihtiyacımız var önümüzde ciddi bir sınav vereceğimiz bir yerel seçim var. Bu seçimi hep birlikte kazanacağız” diyerek açıklamasını sonlandırdı. İlçe başkanı Kaya, Başkan Adayı Dalkılıç ve Milletvekilleri uzun uzun 2014 yerel seçimlerinde yapılması gerekenleri konuştular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.