Güneş hasta yatağından patladı: 12 kişiler ifşa gereksiz

Güneş hasta yatağından patladı: 12 kişiler ifşa gereksiz

Türk Sağlık-Sen’in açıklamalarına bir ara yanıt verip sonra akışına bırakan Prof.Dr.Mustafa Güneş bu sefer hasta yatağından patladı: 12 kişiler, ifşa gereksiz

Türk Sağlık-Sen Kocaeli Şubesi ile Darıca Farabi Devlet Hastanesi Başhekimi Prof.Dr.Mustafa Güneş arasındaki uyuşmazlık, sürüyor. Bir süre Türk Sağlık-Sen’in hemen her açıklamasına yanıt verip sonradan akışına bırakan Başhekim Güneş sendikanın son açıklamasına…

https://www.gebzehaber.net/ceker-is-bilmez-yoneticileri-uyariyoruz-68918h.htm

…bu sefer evinde Covid pozitif vakasından ötürü tedavisi ve karantinasının sürmesinden ötürü adeta hasta yatağından patladı. Güneş, “Farabi’de kim huzursuz biliyor musunuz?” diye başladığı kısa açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

RESİMLERİNİ BASINDA GÖRÜYORSUNUZ

Çalışmak istemeyen, bakanlığın verdiği yetkiler çerçevesinde yapılan görevlendirmeleri kabul etmeyen ve bu en zorlu dönemde arkadaşları canla başla çalışırken mücadeleden kaçan, odalarında oturmayı tercih edip çay içen, sendika tarafından sürekli kışkırtmalara alet olan 9 kişilik anestezi teknisyeni ve 3 kişilik evde sağlık ekibi. Bunları ifşa etmeye gerek yok. Zaten boy boy resimlerini basında görüyorsunuz.”

FARKLI BİR İRONİ

Güneş’in sosyal medyadan görsel takviyeli yaptığı paylaşımlarda ise basında aleni şekilde yer almasına karşın kişilerin yüzünü gizleme taktiği ise, farklı bir ironi tarzı olarak dikkat çekti.  (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.