Güneş, “Gebze’de önseçim olmasını istiyoruz”

Güneş, “Gebze’de önseçim olmasını istiyoruz”

 CHP Kocaeli Milletvekili Hurşit Güneş gerçekleştirdiği basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Vekil Güneş, Gebze’de...

 

CHP Kocaeli Milletvekili Hurşit Güneş gerçekleştirdiği basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Vekil Güneş, Gebze’de adayın belirlenmesi için önseçim yapılması gerektiğini belirterek, “Gebze’de önseçim olması için sizden destek istiyorum” dedi.

YERELDE İKTİDAR OLMALIYIZ

CHP Gebze ilçe binasında dün düzenlenen basın toplantısına CHP Kocaeli Milletvekili Hurşit Güneş, CHP Gebze İlçe Başkanı Sedat Tatar, CHP Gebze Belediyesi Başkan Aday Adayı Nilgün Aydın, belediye meclis üyeleri ve belediye meclis üyesi aday adayları ve partililer katıldı. Toplantında ilk olarak CHP Gebze İlçe Başkanı Sedat Tatar bir konuşma yaparak, “CHP olarak bu seçimlerde yerelde iktidar olmalıyız. Genelde iktidar olmanın yolu yerel iktidar olmaktan geçer” dedi.

21 YIL SONRA İLK DEFA

CHP Kocaeli Milletvekili Hurşit Güneş ise yaptığı konuşmada, CHP’nin adayları belirlemede 21 yıl sonra ilk kez önseçim yapılacağını belirtti. Gebze’de de önseçim yapılması gerektiğini ifade eden Güneş, “Önseçim parti içi adaleti sağlar. Diğer ilçelerde yapılacak olan önseçim Gebze’de de olması için sizden destek bekliyorum. Aday adaylarını beğenmeyen oy vermesin ama önseçim olmasının önüne geçilmesin.  CHP’de artık suyun yolu değişti. Hiç kimse bir başkasından üstün değil” şeklinde konuştu.

BİRAN ÖNCE ÖNSEÇİM OLMALIDIR

 

Gebze’de önseçim yapılması yönünde genel merkeze görüşlerini belirttiğini açıklayan Güneş, “Bu hafta Kocaeli’nin dört ilçesi hariç önseçim için listeler asıldı. Gebze’de önseçim yapılması yönünde genel merkezin biran önce karar vermesini istiyoruz” dedi. Kocaeli büyükşehir belediyesi adayının ve diğer büyükşehir adaylarının CHP Genel Başkanı tarafından açıklanacağını belirten Güneş, “Dileğimiz ve temennimiz ilerde büyükşehir adaylarını da önseçimle belirlemektir” diye belirtti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.