Gündüzü ayrı, gecesi ayrı güzel

Gündüzü ayrı, gecesi ayrı güzel

Büyükşehir’in son dokunuşları yaptığı İzmit’in prestij projesi Yeni Yürüyüş Yolu, hafta sonunda hem gece hem de gündüz dolup taştı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin İzmit’te prestij katan projelerinden Yeni Yürüyüş Yolu, hafta sonunda vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Güzel havayı fırsat bilen İzmitliler, Yeni Yürüyüş Yolu’nun keyfini çıkarttı. Aileler alışveriş yapıp, mağazaları gezerken, çocuklar da Yeni Yürüyüş Yolu üzerindeki macera alanında gönüllerince eğlendi.

 

ŞEHİR MERKEZİ NEFES ALMAYA BAŞLADI

Büyükşehir Belediyesi’nin İzmit’e yönelik vizyon projelerinde başı çeken Yeni Yürüyüş Yolu büyük ölçüde şekillendi. Büyükşehir’e bağlı ekiplerin belli alanlarda son dokunuşları yaptığı Yeni Yürüyüş Yolu, geniş gezinti alanları ve modern oturma gruplarıyla şehir merkezinin adeta nefes aldığı bir mekan haline geldi.

 

İZMİTLİLER GÜZEL HAVAYI FIRSAT BİLDİ

Hafta sonunda kış aylarına rağmen güzel havayı fırsat bilen İzmitliler, ailece Yeni Yürüyüş Yolu’nun keyfini çıkardı. Anne-babalar mağazalardan rahatlıkla alışveriş yaptı, yürümekten yorulanlar yeni konulan modern kent mobilyalarında dinlendi.

 

ÇOCUKLAR GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

Kuşkusuz Yeni Yürüyüş Yolu’nun keyfini çıkaranların başında ise çocuklar geldi. Ulugazi İlkokulu mevkiine kurulan macera parkında gönüllerince bir gün geçiren çocuklar, bazen salıncakta sallandı bazen tramplende zıpladı, bazen de tırmanış yaptı. Keyifli bir gün geçiren aileler ve çocuklar, Yeni Yürüyüş Yolu’ndan mutlulukla ayrıldı.

 

YENİ VE MODERN AYDINLATMA

Yeni Yürüyüş Yolu’nun gecesi de gündüzü gibi hareketliydi. Yeni ve modern aydınlatma sistemiyle dikkat çeken Yeni Yürüyüş Yolu gece de İzmitlileri ağırladı. Gecenin sakinliğinde Yeni Yürüyüş Yolu’na gelen İzmitliler, bu kez de yol boyunca yer alan kafelerde çay içip sohbet etti.  

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.