Gündoğdu: “Galibiyetle bitirmek güzel”

Gündoğdu: “Galibiyetle bitirmek güzel”

Ligi güzel bir şekilde tamamladıklarını ve bu galibiyeti taraftarlara armağan ettiklerini belirten Galip Gündoğdu, yeni sezon için önümüzdeki hafta Kulüp Başkanı Bahri Yavuz’la bir araya geleceklerini söyledi.

TARAFTARLARA ARMAĞAN OLSUN 

Kocaelispor Teknik Direktörü Galip Gündoğdu, ligin son maçında deplasmanda kazandıkları Ankara Adliyespor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Sezonu galibiyetle tamamladıklarından dolayı mutlu olduklarını kaydeden Gündoğdu, “Son maçı 3 puanla bitirmek çok güzel oldu. Taraftarlarımıza armağan olsun. Takım özellikle ikinci devre büyük mücadele verdi ve ligde kalmayı hak etti. Ufak nüanslarla da Play-Of’u kaçırdık. Çocukların alınlarından öpüyorum” dedi.  

EĞER UŞAK MAÇINI KAYBETSEYDİK...

Kendileri açısından deplasmandaki Uşak maçının kırılma noktası olduğunu belirten Galip hoca, “Biliyorsunuz ikinci yarının ilk maçında mağlup olmuştuk ama oyuncularım özgüvenlerini kaybetmedi. Oyuncuların morallerini hep yüksek tutmaya çalıştık. Uşak maçını kazandığımızda bizim yolumuz açıldı ve 8 maçta 17 puan topladık. Kırılma anı Uşak maçı diye düşünüyorum. Yenilseydik belki de şu an ligde olmayabilirdik. O maç yükselişimiz oldu. Ligi 40 puanla bitirdik, çok mutluyuz” diye konuştu.  

BAŞKAN’LA KONUŞACAĞIZ 

Sezonun sona ermesinin ardından gelecek sezon ile ilgili görüşleri sorulan tecrübeli teknik adam, önümüzdeki hafta içinde Başkan Bahri Yavuz ile konuşup değerlendirme yapacaklarını belirterek, “Biliyorsunuz transfer yasağımız var. Bir dahaki hafta içinde başkanla oturacağız ve konuşacağız, her şey açıklığa kavuşacak” diyerek sözlerini tamamladı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.