Günay’dan zam yorumu: İnsanlarımız biraz fırsatçı

Günay’dan zam yorumu: İnsanlarımız biraz fırsatçı

AKP Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay ilçedeki marketlerde fiyat artışını rapor ettiklerini belirtip, “Bizim insanlarımız da biraz fırsatçı, zamlar üst üste yapılıyor” dedi

AKP Çayırova İlçe Başkanı Bünyamin Çiftçi ülke geneli vatandaşların büyük sorunu olan, gıda fiyatlarındaki artışa dair esnafa atıfta bulundu. Başkan Günay, AKP Çayırova İlçe Teşkilatı’nın birinci yılını değerlendirdikleri basın toplantısında konunun gündeme gelmesi üzerine, “Marketlerdeki fiyat artışını teşkilat olarak rapor haline getirdik. Cumhurbaşkanı’mız da dile getirdi, bu konuda bir çalışma yapacak. Bizim insanlarımız da biraz fırsatçı, zamlar üst üste yapılıyor” dedi.

DİNAMİK BİR TEŞKİLATIZ

AKP Çayırova İlçe Teşkilatı’nın beldelik sürecindeki kuruluşundan itibaren dinamik bir teşkilat olduğunu kaydeden Günay, “Bizler bizden önce arkadaşlarımızın yaptığı çalışmaların üzerine koyarak ilerlemeye çalışıyoruz. Ben partinin kuruluşundan beri teşkilatın içindeyim. Son 20 yıldır Çayırova’da siyasetin merkezinde görev yapıyorum, mücadele veriyorum. Bu süreçte hiçbir zaman kendim ve ailem için bir çıkar düşünmedim. Birçok projede emeğimiz, katkımız, desteğimiz var. Çayırova’nın geçmişini de bugününü de iyi biliyorum. Gelinen nokta çok güzel. Gençlik kollarımız, kadın kollarımızla birlikte çalışmalar yapıyoruz. Tek amacımız teşkilatımızla, partimizle 2023’te daha da güçlenmek, aldığımız oyun üzerine çıkmak” dedi.

EN BÜYÜK KAZANIM İLÇE OLMAK

Çayırova’da birçok sıkıntıyı aşarak, bu yolda bazen partiyi karşılarına alarak mücadele ettiklerini kaydeden Servet Günay, Çayırova’nın en büyük kazanımının ilçelik statüsünü edinmek olduğunu söyledi. Günay ayrıca özetle şunları kaydetti: “Hastane projesi Çayırova’mıza 150 milyonun üzerinde bir yatırım. Üstelik bu yatırım 2021 planlamasında yer almıyordu. Belediye başkanımın yer tahsisi ve diğer konularda büyük bir katkısı var bu projede. Biz bir ekibiz, bir ihtiyaç varsa biz o ihtiyacı gidermek için elimizi hatta başımızı taşın altına koyarak o hizmeti yaratmaya çalışıyoruz. Bizlerin AK Parti olarak yapamayacağı hiçbir şey yok.  

YATIRIMLAR YETMİYOR

SEDAŞ’la ilgili bizim bölgemizde de sıkıntılar var fakat çalışmalar da devam ediyor. Bölgemizde TürkTelekom’la ilgili alt yapı çalışmaları da devam ediyor. Gebze ve Çayırova Türkiye’de en yoğun nüfus alan bölgeler arasında yer alıyor. Bir yandan büyük yatırımlar bir yandan büyük göçler geliyor. Yani yapılan yatırımlar yetmiyor, her sene daha fazlası gerekiyor. SEDAŞ, Türk Telekom’da aynı şekilde. Bizler de bu konuları ilgili makamlara iletiyor ve teşkilat olarak takip ediyoruz.”

Haber: Arzum KAYMIŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.