Günay’dan, “Şahsi ikbal” uyarısı

Günay’dan, “Şahsi ikbal” uyarısı

Çayırova’nın beldelik döneminde AKP Kurucu belde başkanlığı yapan ve 31 Mart yerel seçimlerinde de partisinden Çayırova Belediye Başkan aday adayı olan Servet Günay sosyal medyadan ilginç bir paylaşımda bulundu.

Çayırova’nın beldelik döneminde AKP Kurucu belde başkanlığı yapan ve 31 Mart yerel seçimlerinde de partisinden Çayırova Belediye Başkan aday adayı olan Servet Günay sosyal medyadan ilginç bir paylaşımda bulundu. Günay, geçmişte hiç hakkı olmadığı halde çeşitli yerlere gelenlerin Çayırova’nın imkânlarını şahsi menfaatleri için kullandığını kaydetti. Günay açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
LEHLERİNE KULLANDILAR
“AK Parti siyasetini ve belediyecilik anlayışını hülasa ettiğimiz son 15 yılda Çayırova’mıza ve bölgemize bir çok şey kazandırılmıştır ama bu süreç içerisinde yöneticilerimizden maalesef bazıları Çayırova’nın hak ve kazanımları yerine kendileri ve üç beş yandaşlarıyla Çayırova’nın imkânlarını lehlerine kullanarak bir çok nahoş işlere bulaşmış görülmektedirler. 
BÖLÜCÜLÜĞE NEDEN OLUYORLAR
Çayırova’nın sağduyulu vatandaşları ve parti içerisinde duyarlı yöneticiler ve partililer bir daha bu kişilere yönetme fırsatı vermemişlerdir. Maalesef bu kişiler gerek teşkilat içerisinde gerek kamuoyunda rahat durmayarak Çayırova’da huzursuzluk ve teşkilat içerisinde bölücülüğe neden olmaktadırlar. 
ACİL ÇÖZÜM BULUNMALI
Ancak şu hususun bilinmesinde fayda mülahaza ediyorum. Geçmişte maalesef bütün uyarılarımıza rağmen ehliyeti olmayan kimselerin hak etmedikleri görevlere getirilmelerinin sonucu olarak Çayırova’da çözüm bekleyen pek çok problemli alanın derhâl çözüm bulması gerekiyor. 
ZAMAN HİZMETE DÖNÜŞTÜRÜLMELİ
Siyasî kulvarın sorumluluğunu bilen biri olarak ne yazık ki listelere girmek için türlü ayak oyunlarına tevessül eden bazı şahsiyetlerin Çayırova’nın problemlerine çözüm bulmak önceliğinden ziyade şahsî ikbâlleri her zaman önde olacaktır. Bu itibarla şu gerçekleri ifade etme lüzumu ortaya çıkıyor ki, gerek Belediye Başkanlığı makamı, gerekse de diğer makamların tümünün tek bir gayesi olmalı; “zamanı hizmete dönüştürmek” gayesi her zaman önceliğimiz olmalıdır. 
CEVAP VERİLECEKTİR
AK Parti’nin siyasi iktidar olduğu bir ülkede aziz Çayırovalılar çözüm yerine problem üreten nakıs insanlara itibar etmediği gibi onlara gereken cevabı da her zaman verecektir.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.