Günay teşekkür mesajında parti ittifak ayırmadı

Günay teşekkür mesajında parti ittifak ayırmadı

AKP Çayırova İlçe Teşkilatı’nın yeni başkanı Servet Günay teşekkür mesajında Ekrem Karahan ile birlikte Cumhur İttifakı’ndan MHP’li, Millet İttifakı’ndan CHP’li konuklarına konuklarına da yer verdi

ekip-002.jpg

 

Değerli Çayırovalı Hemşehrilerim. AK Parti Çayırova 6. Olağan İlçe Kongre’mizi birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirdik.

 

UZUN TEŞEKKÜR LİSTESİ

 

dortlu.jpg

 

Kongremize teşrif eden başta Genel Başkan yardımcımız Sayın Vedat Özdemir’e, İl Koordinatörlerimize ve İl Başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş’e,  Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın’a,

 

baran-001.jpgCHP İl Başkan Yardımcısı Sayın Baran Aydın’a,

 

Kocaeli Milletvekillerimize, Çayırova Belediye Başkanımız Sayın Bünyamin Çiftçi’ye,

ikili-006.jpg

görevi devraldığım Çayırova İlçe Başkanımız Sayın Ekrem Karahan’a, ve misafir İlçe Belediye Başkanlarımız, Zinnur Büyükgöz’e ve Muzaffer Bıyık’a, Cumhur İttifakı ortağımız MHP Çayırova İlçe Teşkilatı Başkanvekili Sayın Ahmet Durak ve Çayırova Belediyesi MHP Meclis üyelerine, misafir İlçe başkanlarımıza, belediye meclis üyelerimize, geçmiş dönem ilçe başkanlarımıza ve ilçe yöneticilerimize, geçmiş dönem belediye meclis üyelerimize, kadın ve gençlik kolları başkan ve yöneticilerimize, geçmiş dönem kadın kolları ve gençlik kolları başkanlarımız ve yöneticilerimize, mahalle teşkilatlarımıza, İlçe yöneticilerine ve delegelerimize sonsuz teşekkür ederim.

 

HER ZAMANKİNDEN DAHA FAZLA

 

Türkiye için, Kocaeli için, Çayırova için var gücümüzle çalışarak Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a her zamankinden fazla destek olacağız. İlçemizde vatandaşlarımızla gönül köprüleri kurmaya, derdiyle hemhal olmaya, ulaşılmadık kapı bırakmamaya özen göstereceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle kongre sürecine kadar görevimiz boyunca bizlere yardımcı olan İlçe Teşkilatımızın tüm üyelerine, teşekkür ediyor, yeni dönemin hayırlı olmasını Rabbimden niyaz ediyorum.” (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.