Günay: Emek’e ilave hat geliyor

Günay: Emek’e ilave hat geliyor

AKP Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay haber dizimiz üzerine harekete geçti: Gebze – Emek – Çayırova’ya yeni hat kuruldu. Büyükakın’ın masasında imzasını bekliyor

Gazetemizde ve haber sitemizde bu hafta başından itibaren yayınına başladığımız haber dizisi; “Kocaeli’nin kanayan yarısı: Toplu taşıma” siyaseti de hareketlendirdi. Dizimizin ilk bölümlerinde 551 no’lu hattı merkezine alarak; Çayırova – Gebze arası toplu taşımacılığı konu edinmiş, 164 no’lu kooperatifin başkanı Osman Ayık’ı sütunlarımızda ağırlamıştık. AKP Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay yayınlarımıza ve Çayırova’nın sorununa kayıtsız kalmazken UKOME düzeyinde görüşmeler gerçekleştirdi.

MUHTARLARA ZİYARET

 

muhtar-2-001.jpg

Hattın güzergâhında yer alan mahalle muhtarları Nur Gökhan (İnönü) ve

 

muhtar-1.jpg

Hüseyin Çapkın’ı (Emek) ziyaret eden Günay gazetemize yaptığı değerlendirmede, “Emek Mahallesi’ni kapsayacak şekilde 554 no’lu yeni bir hat önümüzdeki hafta içinden itibaren hizmete girecek. Hat tasarlanıp kuruldu, diyebilirim. Bir tek Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın’ın imzasına kaldı. İmzanın ardından hattın güzergahına ve sıklığına dair de bilgilendirmede bulunacağız” dedi. Günay’a mahalle muhtarlarını ziyaretinde ilçe yönetim kurulu üyeleri Ferhat Karabulut ve Mehmet Bayındır ile AKP Emek Mahallesi Teşkilat Başkanı Kenan Güven de eşlik etti. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.