Gümüşspor tarihi maçta finaliste elenene elendi

Gümüşspor tarihi maçta finaliste elenene elendi

Adem Çelik başkanlığında, düne kadar sadece futbolla anılan Çayırova Gümüşspor bisikletten sonra basketbola da el attı. Kulüp tarihine geçen ilk maçına, Çayırova Belediyesi Sokak Basketbolu Turnuvası’nda çıktı

İlk gün, ilk turda İstanbul, Bahçelievler’den şampiyonluk adaylarından Ayyıldızspor ile eşleşti. Farklı yenilip veda etti. Basketbol tarihinin ilk rakibi Ayyıldızspor ise turnuva finalisti, Pendik’in çok uluslu temsilcisi Gold Town Team’e elendi

 

Çayırova Belediyesi’nde bu dönemin ikinci, belediye tarihinin yedinci sokak basketbolu turnuvası bir çok ilke de ev sahipliği yaptı. Adem Çelik Kadıgil başkanlığında, düne kadar sadece futbolla anılan Çayırova Gümüşspor bisikletten sonra basketbola da el attı. Kulüp tarihine geçen ilk maçına, Çayırova Belediyesi Sokak Basketbolu Turnuvası’nda çıktı. gün, ilk turda İstanbul, Bahçelievler’den şampiyonluk adaylarından Ayyıldızspor ile eşleşti. Farklı yenilip veda etti.

 

Çayırova Gümüşspor Kulübü Başkanı Adem Çelik, kulüp olarak turnuvaya katılım sağlamaktan çok mutluluk duyduklarını kaydetti. Çelik, “Sporcularımızıda güzel mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Gümüşspor yönetimi olarak göreve geldiğimizden bu yana sadece futbol değil bisiklet ve yüzme branşlarında oluşumumuzu başlatmıştık.

 

Bu turnuvayla birlikte basketbol branşı ile ilgili çalışmalarımız devam edecek. Ayrıca İlçemizde Gümüşspor olarak çeşitli projeler üreterek bir ilki gerçekleştirmek istiyoruz. Görev süremiz boyunca ilçemizde bulunan gençlerimize farklı branşlarda spor yapma alışkanlığını kazandırmak birinci hedefimiz. Bu nedenle turnuvada emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi.

 

gumusspor-3.jpg

TARİHE TANIKLIK ETTİLER: Basketbolda ilk deneyimini belediyenin turnuvasında yaşayan Çayırova Gümüşspor sahada Selim Eken, Resul Koç ve İsmail Koç; aynı zamanda Kadir Bıçakçı ile antrenörlüğü üstlenen Eray Demirci’den oluşan ekiple mücadele etti. Başkan Adem Çelik ile yöneticiler Abdullah Çiçekoğlu, Yavuz Çelik ve Hasan Bilici takımlarını yalnız bırakmadı.

 

ayyildizspor.jpg

ÇOK ULUSLU FİNALİSTE ELENDİLER: İstanbul, Bahçelievler temsilcisi Ayyıldızspor turnuva boyunca Mehmet Emin Mumcuoğlu, İsmail Hakkı Mumcuoğlu, Okan Oturak ve Ozan Akova’dan oluşan ekiple mücadele etti. Turnuvanın ikinci gününde, turnuvayı ikinci sırada tamamlayan Pendik temsilcisi, üç Afrikalı bir Azerbaycanlı ile mücadele eden çok uluslu Gold Town Team’e elenerek turnuvaya veda etti.

 

**

 

bisikletjpg.jpg

ZAFER’İN 100’NCÜ YILDÖNÜMÜNDE: İlimiz, bölgemiz ve Çayırova’nın sevilen spor insanlarından Adem Çelik başkanlığındaki futbol merkezli efsanevi spor kulübü Gümüşspor, bisiklet takımı kurup yeni zaferler edinmek için “temeli”, Büyük Zafer’in 100’ncü yıldönümünde attı. Kulüp Başkanı Adem Çelik etkinliğe dair yaptığı açıklamada ilçede bisiklet branşını geliştirmek istediklerini belirtip daha büyük organizasyonlar için hazırlandıklarını kaydetti. Desteklerinden dolayı Çayırova Kaymakamlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Çayırova Belediyesi ve bisikletçilere teşekkür etti. (Arşiv haber)

https://l24.im/K8s

 

 

 

tesekkur-007.jpg

TEŞEKKÜR ETTİ: Çayırova Gümüşspor Başkanı Adem Çelik, 06 Eylül günü Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’yi ziyaret ederek amatör kulüplere desteklerinden ötürü teşekkür ederek kulüp forması hediye etmişti. (Facebook/Adem Çelik Kadıgil) Çelik, Başkan Çiftçi ve ekibine sokak basketbolu turnuvasından ötürü de teşekkür etti.

doktor.jpg

BABASININ KIZI: Adem Çelik’in üniversite tahsilini diyetisyenlik üzerine yapan güzel kızı Diyetisyen Eda Çelik bir süre önce Atatürk Mahallesi, Adnan Kahveci Caddesi üzerindeki Çayırova Tıp Merkezi’nde göreve başladı. Baba Çelik kızının bu fotoğrafını Facebook’taki sayfasından, “Hayırlı olsun kızım” diye paylaştı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.