Gümrükçüler Vali Aksoy’u ziyaret etti

Gümrükçüler Vali Aksoy’u ziyaret etti

26 Ocak Dünya Gümrük Günü nedeniyle Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Mehmet Ali Aslan ile beraberindeki heyet, Kocaili Valisi Hüseyin Aksoy'u ziyaret ettiler.

Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Mehmet Ali Aslan,  Vali Aksoy’a 26 Ocak Dünya Gümrük Günü nedeniyle düzenlenen etkinlikler hakkında bilgi sunumunda bulunarak, kabullerinden dolayı teşekkür etti.
Vali Hüseyin Aksoy ise ziyarette yaptığı konuşmada; “Gümrük teşkilatımız kurulduğu günden itibaren ülkemizin dış ticaretinin gerçekleşmesinde önemli katkı sunan kurumlarımızın başında geliyor. Kocaeli olarak, Gümrük Müdürlüklerimiz aracılığıyla Türkiye’nin dış ticaretinde önemli bir yer elde ediyoruz. 
KOCAELİ GÜMRÜKLERİ ÖNEMLİ GÖREV YAPIYOR
Geçtiğimiz yıl Kocaeli Gümrükleri üzerinden yapılan ithalat ve ihracatta dış ticaretin yaklaşık %18,08’i gerçekleştirilmiştir. Bu anlamda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu teşkilatta görev yapıp yaşamını kaybedenleri de rahmetle anıyorum. Emekli olanlara da sağlık ve esenlikler diliyorum. İnşallah ülkemizin gelişmesi ve kalkınması için ihracat hedeflerinin daha iyi bir noktaya erişmesinde hep birlikte bu çalışmalara daha büyük bir heyecanla devam edeceğiz.”dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.