Gümbet’te park yoktu  Didim’de “yok” yoktu

Gümbet’te park yoktu Didim’de “yok” yoktu

* Alarko Carrier çalışanı İmdat Karcı ilk tatilini balayında eşi Nazlı Diktaş Karcı ile, 2011’de Bodrum Gümbet’te yapmış: “Otel kötüydü. Çevrede inşaat, toz duman, gürültü vardı. Çocuk parkı bile yoktu.” Didim'e de gitmişler beraber: "Yok" yoktu!

aile-021.jpg

 

** Alarko Carrier çalışanı İmdat Karcı ilk tatilini balayında eşi Nazlı Diktaş Karcı ile, 2011’de Bodrum Gümbet’te yapmış: “Mart ayında gittik. Otel kötüydü. Çevrede inşaat, toz duman, gürültü vardı. Çocuk parkı bile yoktu.”

** 2021’de Türk Metal’in Didim’deki Büyük Anadolu Otel’de eşi ve oğulları Barış (9) ve Cem Pamir (2.5) ile tatil yaptı: “Büyük oğlum animasyon, küçük oğlumun tercihi de kaymak, sallanmak. Bu bence çok ince düşünülmüş bir şeydi.”

 

Tatil Hikâyeleri / Aktan USLU

Aslında başlığın ikinci satırı yanıltmasın. Didim’de özellikle üç yıldızlı otellerin yerleşik, yaygın olduğu Altınkum Mevkii’nde, Güney Altınkum’da Didim Belediyesi’nin çözemediği ve çözemeyeceği; küçük yaşlarda çocuk sahibi ailelerin tatilini neredeyse yarıda kestiği bir çocuk parkı sorunu var. Çocuk parkı; Türk Metal’in sosyal tesisi Büyük Anadolu Otel işletmesinin çok yerinde bir hizmeti.

https://l24.im/zD

 

Bodrum, Gümbet’te de 2011’de benzer eksiklik varmış. O vakitler çiçeği burnunda çift Nazlı – İmdat Karcı çifti

cocuk-012.jpg

henüz Barış ve Pamir dünyaya dahi gelmediğinden eksikliğini hissetmemişler ama İmdat Karcı’nın dikkatini çekmiş. Belki de tatilini o sebepten kesen birilerine denk gelmiş…

ÇOK KEYİFLİ BİR YAZA BAŞLANGIÇ

cift-001.jpg

42 yaşındaki İmdat Karcı’nın eşi Nazlı Diktaş Karcı, ev kadını. Eşiyle ve çocuklarıyla birlikte çok keyifli bir yaza başlangıç yaptıklarını kaydeden İmdat Karcı, “Burada tekrardan sendikamız genel başkanına, şube başkanımıza, işyeri temsilcimize teşekkür ederim. Bizlerle birlikte tercih ettikleri bir tatilde bulunduk. Gerçekten çok keyifliydi” dedi. Karcı şöyle devam etti:

DOYA DOYA BİR TATİL

Çocuklar doya doya geçirdi. Özellikle animasyon ekibi çok eğlenceliydi. Havuzda, mükemmel zevk aldılar ve deniz çok güzeldi. Sabah 06.30, 07.00 gibi kalkardım. Yürüyüşümü yapar, denize girer tekrar gelir kahvaltımı yapar öğlen gene havuzda etkinlikler vardı. Çok güzel, doya doya geçirdiğimiz bir tatil oldu.

ÇOK İNCE DÜŞÜNÜLMÜŞ

Animasyon haricinde park vardı. Parkta çocuklar çok keyifli vakit geçirdi. Büyük oğlum animasyon, küçük oğlum onların tercihi de kaymak, sallanmak. Bu bence çok ince düşünülmüş bir şeydi. Güzel bir şey yani” dedi. Karcı’nın diğer Didim değerlendirmeleri şöyle:

 

imdat-karci-tatil-104-001.jpg

Aracımız yoktu. Gezmeyi tercih etmedik. Otelde kaldık. Zaten üç dört günlük kısa süreli tatildi.

Didim denizi efsane, harika zaten. Tesiste çok iyi. Akşam da denize girmek için çok iyi.

Otelde her şeyin bir arada olması çok iyi, koşuşturma yok. Tamamen keyifli zaman geçiriyorsun. Oraya gittiğin kişiler de mutlu olarak dönüyor.

Menüde pide vardı. Nazilli Pidesi olduğunu, şimdi öğrenmiş olduk. Güzeldi.

Zeytinyağlılar güzeldi.

deniz-002.jpg

Çalışanlarla sohbet ettik. Oradaki insanları mutlu etmek izin hepsi çok gayretliydi. İnsanlarla ilgili yargı yoktu. Gerçekten güzel ilgilendiler.

Tavla, okey gibi oyun grupları ve salonu vardı. Okey oynayanları gördük. Tavla satranç da vardı. Biz çocuklarla ilgilenmekten oynamadık.

Didim’i bağımsızda tercih ederim. Yatırım için de tercih ederim.

 **

KARCI ÇİFTİ 2011 GÜMBET BALAYI’NDAN HOŞNUT KALMADI

Ödediğimiz bedelin karşılığını alamadık

 imdat-karci-tatil-102.jpg

30 yaşında dünya evine giren İmdat Karcı bekarlık yıllarında tatil diye adlandırılacak tatile çıkmamış. Günübirlik gezilere katılmış. Erzincan’a, köyüne gidip geldiği olmuş. İlk tatiline evlilik sonrası, eşiyle, balayında çıkmış. Çiçeği burnunda çift 2011’de, mart ayında yani sezonun açılmadığı zamanlarda, tercihlerini Bodrum, Gümbet’ten yana kullanmış.

DÜŞÜK KALDI

ani-007.jpg

“Herşey dahil sistemde Gümbet’te otelde konakladık. Dışarı çıkıp gezmedik. Otel dört veya beş yıldızlıydı. Ödediğim bedele göre aldığım hizmet düşük kaldı. Bir kere o anki konsepte göre yemekler iyi değildi. Bir de mart ayında gittiğimiz, sezonda gitmediğimiz için oradaki inşaat çalışmalarından çok rahatsız olduk. Tozu, dumanı, araç gürültüsü.

ÇOCUK OLSA SIKILIRDI

Gümbet’te Bodrum merkezde de değildi. Orada gerçekten bir problem vardı. Yemeklerde problemli idi. Didim ile karşılaştırınca çocuk parkı yoktu. Çocuk olsa sıkılırdı. Didim’de bir hafta kaldık, çocuklar doya doya tatil yaptı. Çok keyif aldılar.”

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.