Gültepe maçı yarıda kaldı

Gültepe maçı yarıda kaldı

Birinci Amatör Küme’de bir haftalık aradan sonra ikinci yarı olaylı başladı. Gültepespor’un sahasında konuk ettiği Körfez Esenspor maçını hakem 83. dakikada çıkan olaylar nedeniyle tatil etti.

KAĞITÇI’DA MAÇ TATİL
Birinci Amatör Küme B Grubu’nda ikinci yarının ilk hafta maçları oynandı. Grupta lider Gültepespor, Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’nda Körfez Esenspor’u konuk etti. Maçta 3-1 geriye düşen Gültepespor’dan 81’nci dakikasında  Mutlu’nun kırmızı kart görmesinden sonra Gültepeli taraftarlar 83’ncü dakikada maçın hakemi Ömer Yılmaz ve yardımcı hakem Barış Can’a saldırınca bir anda saha karıştı. Bu istenmeyen olayların ardından maçın hakemi Ömer Yılmaz maçı tatil ettiğini açıkladı. Bu maç hakkında kararı raporları inceledikten sonra tertip komitesi son kararı verecek.
YAZLIKSPOR DÖRT KÖŞE
B Grubu’nda ikinci sırada yer alan Yazlıkspor, Kavaklı Stadı’nda ağırladığı Gebze Sultanorhanspor’u 4-2 mağlup ederek önemli bir galibiyet kazandı. Zirve mücadelesi veren Mertspor, Derbent deplasmanında grubun son sıradaki ekibi Kocaeli Nusretiyespor ile 3-3 berabere kaldı. Alt sıralarda yer alan Derince Birlikspor ile Gebze Denizliköyüspor arasındaki zorlu mücadele Derince suni çim sahasında oynanırken maçtan konuk ekip 2-0 galibiyetle ayrıldı. Salih Gün Stadı’nda Tavşancılspor rakibi Kavaklıspor’u 1-0 mağlup ederek 3 puanı kazanan taraf oldu.
ALİKAHYA PUAN KAYBETTİ
D Grubu’nda şampiyonluğun en güçlü adaylarından Alikahya Belediyespor, ikinci yarının ilk maçında Çayırova Menderes karşısında 2-2 berabere kalarak iki puan kaybetti. Yavuzspor, rakibi Taşköprü Birlikspor karşısında deplasmanda 4-1 gibi rahat bir galibiyet kazandı. Bekirpaşa Başaranspor, Cephanelik Stadı’nda ağırladığı Darıcaspor’u 2-1’lik sonuçla geçti.  Seka Doğanspor, Kavaklı Stadı’nda ağırladığı Beylikbağı Karadenizspor karşısında 2-1 kazanarak kazandığı üç puanla 11 puana ulaşarak averajla altıncı sıraya yükseldi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.