Gülen, “Seçimlere çok ciddi hazırlanıyoruz”

Gülen, “Seçimlere çok ciddi hazırlanıyoruz”

 MHP Darıca Belediye Başkan adayı Arif Gülen Turkuaz Hizmet Merkezi’nde basın toplantısı düzenledi. Arif Gülen düzenlediği basın toplantısında,...

 

MHP Darıca Belediye Başkan adayı Arif Gülen Turkuaz Hizmet Merkezi’nde basın toplantısı düzenledi. Arif Gülen düzenlediği basın toplantısında, “Bu Pazar günü seçim varmış gibi çalışıyoruz. Bu çalışmalara destek olsun çalışma tempomuzu desteklesin diye Turkuaz Hizmet Merkezi’ni en ince noktasına kadar dizayn ettik” dedi.

ALTI AYI DOLU DOLU GEÇİRDİK

Turkuaz Hizmet Merkezi’nde dün bir basın toplantısı düzenleyen MHP Darıca Belediyesi Başkan Adayı Arif Gülen’e MHP Darıca İlçe Başkanı Erkan Azeri de eşlik etti.  Koordineli olarak bir çalışma yaptığını ve yapılan çalışmayı raporladığını açıklayan Güken, “Ramazan ayında sadece bin 300 ev ziyareti yaptıklarını ifade eden Gülen “Bu 6 aylık süreçte çok verimli bir ramazan ayı geçirdik. Sadece ramazanda bin 300 ev ziyaretleri yaptık. Biz tempo yakaladık bu çıtayı seçim sonuna kadar sürdürmezsek eleştiri olarak döneceğin farkındayız. Pazar günü seçim varmış gibi çalışıyoruz. Bu çalışmalara destek olsun çalışma tempomuzu desteklesin diye burası en ince noktasına kadar dizayn edildi” şeklinde konuştu. 

3 BİN 850 EVE GİRDİK

Kimsenin oyuna ipotek koyma hakkının olmadığını belirten Gülen, “Bu iş inanmakla, kadroyla, bütçe ile oluyorsa bunu biz yapıyoruz. Sabahtan akşama kadar çalışıyoruz ve bu işin şovunu da yapıyoruz. Ama ana çalışma vatandaşa dokunmak. Ev sohbetlerine inanıyoruz. 3 bin 850 eve projeleri anlatmak için girmiş durumdayız. Bin 100 esnaf ziyareti yaptık. Gezildiğiz yerde iz bırakamıyorsanız, kafada soru işaretleri gezmenin çok mantıklı olduğunu düşünüyorum. 6 ayı çok verimli kullandık” dedi.  Gülen, “250 civarında düğüne gittik. Taziyelerde bulunduk asker uğurlamasına gittik bunları yaparken samimiydik bundan sonrada samimi olacağız. 50 vatandaşlar kontak kurduk 25 bin seçmenle görüştük. Bunlar erken yola çıkmanın neticesidir” diye konuştu. 

TURKUAZ HİZMET MERKEZİ BİR İLK 

Turkuaz Hizmet Merkezi’nin Türkiye’de bir ilk olduğunu söyleyen Gülen “Turkuaz hizmet merkezi Türkiye’de bir ilk. Partimizin kurumsal rengi değil ama ülkü ocaklarının rengidir. Mini bir belediyecilik merkezidir burası. Ben Darıca’yı tanıdığımı adaylığıma borçluyum. Belediyecilik sadece yol yapmak değildir. Bu belediyeciliğin A’sıdır B’sidir. Biz Darıca’da belediyeciliğin Z’sini yapmak istiyoruz. Burada insanlara hukuk danışmanlığı vermek istiyoruz. Burada sosyal belediyecilik hizmeti verilecek. Bunların hepsi ücretsiz olacak” şeklinde konuştu. Gülen belediyecilik anlayışı sadece yol yapmak değildir, “Belediyecilik anlayışı halka dokunmaktık. Sadece yol, su yapmak değildir. Burası bütün Darıcalıların gelip bize ulaşabileceği projelerimizi tanıyabilecekleri bir adres olacak. Turkuaz Hizmet Merkezi bizim belediyecilik hizmet merkezimiz” dedi. Yeni kurdukları bir sistemden bahseden Gülen “107 bin seçmenin verilerinin girildiği verdiğimiz sözü tutmamıza iten. Programlarını dizayn eden bir sistem. Belediye başkanı ve meclis üyelerini çalıştıracak bir sistem” dedi.  

KÖSALİ’YE TEŞEKKÜR ETTİ

45 bin oy hedefinin hayal olmadığını ifade eden Gülen, “Selman Kösali’ye bir teşekkür etmek istiyorum. Bir kere hedefin yoksa yoksun. Darıca’da belediye başkanlığını almak için 30 bin oy almak lazım. 20 bin insan Darıca’da oy kullanmıyor ve bunların çoğu da genç. Bizde stratejimizi bunlara göre geliştiriyoruz. 45 oy alacağız demek vatandaşa saygısızlık anlamına nasıl gelir. 45 bin oy hayal filan değil. 108 bin seçmenin olduğu yerde 45 bin oy hedefi hayal filan değil olması gerekendir” dedi. MHP Darıca İlçe Başkanı Erkan Azeri ise 1156 etkili sandık görevlisi hazır. Bir sandığa 3 kişi sahip çıkacak. 352 tanede müşahidimiz hazır. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.