Gülen, “Karabacak denizi katlediyor”

Gülen, “Karabacak denizi katlediyor”

  MHP Darıca Belediye Başkan adayı Arif Gülen, Darıca sahilinde yapımı devam eden Balıkçı Barınağı'nın denizi katlettiğini belirterek, Darıca...

 

 

MHP Darıca Belediye Başkan adayı Arif Gülen, Darıca sahilinde yapımı devam eden Balıkçı Barınağı'nın denizi katlettiğini belirterek, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak'ın "denize dolgu olayını" abarttığını ve büyük bir suç işlediğini söyledi. MHP Darıca Belediye Başkan adayı Arif Gülen, MHP Darıca İlçe Başkanı Erkan Azeri ve Darıca Ülkü Ocakları Başkanı Yavuz Furunci, önceki gün balıkçı barınağının yapıldığı çalışmaları inceledi.

DOLGU İNŞAAT ATIKLARIYLA YAPILMAZ
MHP Darıca Belediye Başkanı Arif Gülen, yaptığı açıklamada "Uygulanan proje ile Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak denizi katlediyor. Turizmciler, projenin bölgedeki ekosistemin bozulmasına neden olacağını ve koruma altındaki denize zarar vereceğini ileri sürüyor. Yapılmaya başlanan bu çalışmanın, bölgede büyük sorunlara ve telafisi olmayan zararlara yol açacağı aşikar. Deniz içinde yapılan mahmuz çalışmalarının, bölge ekosistemine ve koruma altındaki denize zarar vereceği yönündeki iddialar da ciddi bir biçimde incelenmeli. Karabacak, buraya inşaat atıklarını, asfalt atıklarını getirip döktürüyor. Sahillerimizi olumsuz etkileyecek bu uygulama tamamen Darıca sahilini öldürecek. Greenpeace denize bu kadar dolgu yapıldığını görse, Darıca Belediyesi'ne savaş açar. Darıca sahilimizin bu şekilde dolgu ile ziyan edilmesini istemiyoruz. Burada istihdam yaratılacağından, ilçeye hareketlilik sağlanacağından bahsediliyor. Söylenenin aksine bu barınak  denizi doldurarak hem çevreye  hem de ilçemize büyük bir zarar verecek" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.