GÜDEF’te kupayı Dölekliler  gönülleri Tekkeliler kazandı

GÜDEF’te kupayı Dölekliler gönülleri Tekkeliler kazandı

Kocaeli GÜDEF’in bu yıl ilkini düzenlediği futbol turnuvasında şampiyonluğu Gebze, Dölek Köyü Derneği edindi. Turnuvanın en centilmen iki takımından biri olan Kocaeli Tekkeliler Derneği, 2 bin TL para ödülünü Gümüşhaneli SMA savaşçıları Çınar Topuz ve Ömer Esaf Kara’ya pay etti. Topuz için 15 Ekim’de “Son 5 gün” uyarısı geldi. Kara, yüzde 90 ile “Kara’yı gördü.”

Gümüşhane Dernekler Federasyonu’nun bu yıl ilkini düzenlediği futbol turnuvası üçüncülük dördüncülük maçı oynatılmamasından ötürü iki takımın gönlünü kırdı ancak hemşeri dayanışmasında müthiş bir hamleye imza atıldı. Hemşeriler arası birlik, beraberlik, dayanışmayı arttırmayı hedefleyen turnuvada centilmenlik ödülleri iki ayrı takıma; Çayırova Çayırçukuru Şendere Derneği ve Kocaeli Tekkeliler Köyü Derneği’ne, ikişer bin lira para ödülü ile verildi.

gudef-8.jpg

Dernek başkanları Cemil Çalışır ve Gürsoy Alkan ödüllerini törende aldı. Çalışır’a Gebze Belediyesi önceki dönem başkanı Adnan Köşker; Alkan’a AKP Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya takdim etti.

gudef-52.jpg

Kocaeli Tekkeliler Köyü Derneği Başkanı Gürsoy Alkan ve beraberindeki dernek yöneticisi Selami Kolcu’ya 2 bin lira para ödülünün Gümüşhaneli SMA savaşçıları Çınar Topuz ve Ömer Esaf Kara için açılan banka hesaplarına havale edilmesini istedi.

ÇINAR TOPUZ İÇİN S.O.S VERİLDİ

son-bes-gun.jpg

Sosyal medya hesaplarından derlediğimiz bilgiye göre İstanbul’da oturan SMA tip 1 hastası Çınar Topuz’un tedavisi için gereken bedelin, bugüne kadar yüzde 11’i toplanabildi. Facebook hesabından, 15 Ekim’de yapılan paylaşımda ise, son beş güne girdiğine dikkat çekildi. O süre, 20 Ekim’de dolacak.

ÖMER ASAF KARA İÇİN KARA GÖRÜNDÜ!

yuzde-90.jpg

Yine İstanbul’da yaşayan SMA savaşçısı Ömer Asaf Kara içinse, kara göründü! Kara için açılan Facebook hesabından 16 Ekim’i 17 Ekim’e bağlayan gece 24.00 sularında yapılan duyuruda hedeflenen meblağın yüzde 90’ına ulaşıldığı belirtildi.

Haber merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.