“GTÜ’nün başarısıyla gurur duyduk”

“GTÜ’nün başarısıyla gurur duyduk”

Demokrasi ve Atılım Partisi Gebze İlçe Eğitim, Sağlık, Sosyal İşler ve Dış İlişkiler Başkanı Yasin Aydın, Gebze Teknik Üniversitesi’nin Türkiye'nin en araştırmacı devlet üniversitesi olarak görülmesinden dolayı gurur duyduğunu ifade etti.

Gebze Teknik Üniversitesi, TÜBA’nın yayınladığı raporda yayın yapma oranı ve akademik verimlilikte en iyi devlet üniversitesi olarak gösterilmesiyle ilgili olarak Demokrasi ve Atılım Partisi Gebze İlçe Eğitim, Sağlık, Sosyal İşler ve Dış İlişkiler Başkanı Yasin Aydın açıklamada bulundu. Yasin Aydın yaptığı açıklamada, “Chicago Üniversitesi'nden Prof. Dr. Ufuk Akçiğit ve Dr. Elif Özcan-Tok'un ürettiği, Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA)'nin yayınladığı Türkiye Bilim Raporu’nda Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ), Türkiye'nin en araştırmacı devlet üniversitesi olarak görüldü. Raporda yayın yapma oranı ve akademik verimlilikte en iyi devlet üniversitesi olan GTÜ’ de yayın yapan araştırmacı oranı yüzde 70 olarak aktarıldı.

TEBRİK ETTİ

Bu bilgiler ışığında; GTÜ donanımlı kadrosu ve kaliteli eğitim anlayışı ile bir bağımsız araştırmada daha liderliği göğüsleyerek kalitesini ortaya koymuştur. Bu başarının mimarları, başta GTÜ Rektörü Sayın Muhammed Hasan Aslan olmak üzere tüm akademisyen ve eğitimcilerimizi tebrik ederim. Ülkemiz ve Gebze'mize sağladıkları ve bundan sonra sağlayacakları hizmetler için tekrar teşekkürlerimi sunmak isterim. Gerek şahsım, gerekse partimizin genel Eğitim Politikaları Başkanlığınca; ülkemizde ve özellikle kentimizde eğitim ile ilgili yapılan doğru işleri güzel projeleri destekleyip, gördüğümüz eksikleri ya da yapılması gerekenleri de siz değerli basınımız aracılığıyla kamuoyuyla paylaşacağımızı bildiririm” dedi.

Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.