GTÜ'de Uzak Temas Formu

GTÜ'de Uzak Temas Formu

GTÜ Mimarlık Bölümü öğretim elemanlarının ve öğrencilerin yer aldığı buluşmaya 100’ün üzerinde katılım sağlandı.

Moderatörlüğünü Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) Mimarlık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Elif Özlem Oral Aydın, GTÜ Mimarlık Bölüm Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Kutlu Sevinç Kayıhan ve GTÜ Mimarlık Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Ü. Saniye Karaman Öztaş’ın üstlendiği, uzaktan eğitime dair deneyimlerin ve izlenimlerin paylaşıldığı GTÜ Mimarlık Bölümü ‘UZAK TEMAS’ forumu geçtiğimiz cuma günü Çevrimiçi Microsoft Teams Buluşması olarak gerçekleşti. GTÜ Mimarlık Bölümü öğretim elemanlarının ve öğrencilerin yer aldığı buluşmaya 100’ün üzerinde katılım sağlandı.

UZAKTAN EĞİTİME DAİR GÖRÜŞLER PAYLAŞILDI

Forum, GTÜ Mimarlık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Elif Özlem Oral Aydın’ın dijital eğitimin olanaklarını, bu sürecin yurtiçinde ve yurtdışındaki geri dönüşlerini, kurum olarak bu durumda hangi noktada bulunduğu, Microsoft Teams’de teorik ve uygulamalı derslerin işlenebilirliğini, online eğitimin örgün eğitime dönüş olasılıklarını tartıştığı açılış konuşması ile başladı. Daha sonra GTÜ öğretim elemanları ve öğrencilerinin katkılarıyla uzaktan eğitime dair görüşler, deneyimler ve sorular paylaşıldı.

GTÜ Mimarlık Fakültesi Dekanı, GTÜ Mimarlık Fakültesi Bölüm Başkanı ve Yardımcıları kapanış konuşmalarını gerçekleştirerek, sürecin öğrencilerimiz açısından en az hasarla atlatılması yönünde çalışmalar yapıldığını vurguladılar. *Cengiz  Akgün

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.