GTÜ’de bahar şenliği

GTÜ’de bahar şenliği

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında GTÜ öğrenci kulüpleri tarafından düzenlenen GTÜ Bahar Şenliği'nde öğrenciler doyasıya eğlendi.

Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) Şenlik Alanı’nda yapılan Bahar Şenliği çeşitli workshoplar, ikramlar, konser, dans gösterileri ve DJ performansları eşliğinde yoğun öğrenci katılımı ile gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan şenlikte GTÜ Rektörü Prof. Dr. Hacı Ali Mantar, öğrenci topluluklarının stantlarını gezerek çalışmaları hakkında bilgi aldı.

KATILANLAR

Şenliğe; performans ve stant sunumlarıyla Google Developer Student Clubs, İcaz Müzik Grubu, Malzeme Bilimi Topluluğu, Yapı Topluluğu, Kimya Kulübü, Havacılık ve Uzay Kulübü, Uluslararası Öğrenciler Kulübü, GİKAP, Cis, BİOS Kulübü, Ar-Ge Teknoloji ve İnovasyon Topluluğu, Kalite Topluluğu, Sosyal Bilimler Topluluğu, İşletme Ekonomi Kulübü, Matematik Kulübü, IEEE, Bilgisayar Topluluğu, Genç Kızılay, Cosmos Kulübü, Tiyatro Kulübü, Hadok, Robotik ve Otomasyon, Kürek Yelken ve Kano Topluluğu, Fotoğrafçılık Kulübü, Kimya Mühendisliği Kulübü, MİTA, Müzik ve Sanat Topluluğu, Grup Karmaşa, Rol Yapma ve Masa Oyunları Topluluğu, GTU Rover, Ahbap GTÜ, Satranç Kulübü, Latin Dansları Topluluğu, INTEM kulüpleri katıldı.

REKTÖR TEŞEKKÜR ETTİ

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlenen şenlikte açılış konuşması yapan GTÜ Rektörü Prof. Dr. Hacı Ali Mantar, öğrencilerin bayramını kutlayıp üniversite için öğrenci etkinliklerinin önemine değindi. Her konuda öğrencilere desteklerinin devam edeceğini belirtti. Öğrencilere yerleşke içinde kısa süre içinde yapılması planlanan sosyal donatılardan söz ederek, 7/24 yaşayan bir kampüs için tüm çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağını söyledi. Rektör Prof. Dr. Hacı Ali Mantar; öğrenci kulüplerine, Darıca ve Gebze Kızılayı’na, Gebzeli Köy Kadınları Platformuna, Toplumsal Katkı Koordinatörlüğüne, resim sergisinde sergilenen çalışmaları için depremzede çocuklara ve Gebze Belediyesi’ne teşekkür etti.

03.jpg

04.jpg

Kaynak:Cengiz Akgün

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.