GTÜ Malezya Teknik Üniversitesi ile protokol imzaladı

GTÜ Malezya Teknik Üniversitesi ile protokol imzaladı

Gebze Teknik Üniversitesi ile Malezya Teknik Üniversitesi (UTEM) arasında Akademik İş Birliği protokolü gerçekleştirildi.

GTÜ Rektörlük Toplantı Salonunda gerçekleşen protokol törenine; GTÜ’den rektör yardımcıları Prof. Dr. Hasari Çelebi ile Prof. Dr. Işıl Kurnaz, UTEM’den Rektör ve Melaka Eyalet Valisi Dr. Hj. Mohd Ali Bin Mohd Rustam, rektör yardımcıları Prof. Dr. Massila Bt Kamalrudin ve Prof. Dr. Ghazali Bin Omar katıldı. Protokol anlaşmasını; GTÜ adına Prof. Dr. Hasari Çelebi, UTEM adına Prof. Dr. Massila Bt Kamalrudin imzaladı.  Malezya’nın ilk teknik devlet üniversitesi olan UTEM ile imzalanan protokol, iki üniversite arasındaki ortak bilimsel çalışmalar, eğitim- öğretim ve kültürel iş birliğinin yanı sıra öğretim elemanı ve öğrenci değişim programlarını kapsamakta.

 

GTÜ YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR ETTİ

GTÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasari Çelebi, Gebze Teknik Üniversitesinin dünya standartlarında lisans ve lisansüstü eğitim veren bir üniversite olduğunu anımsattı. Teknik alt yapısı güçlü akademik paydaşlarıyla iş birlikleri geliştirerek karşılıklı yarar temelinde akademik güç birliğini sağlayacağını ifade etti. UTEM ekibi, imzalanan iş birliği protokolünden ve misafirperverliğinden dolayı GTÜ yönetimine teşekkür etti.  Protokol töreni hediye takdimi ile son buldu.

 

Haber: Barış AYAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.