“GTÜ Bölgemiz İçin Bir Şans”

“GTÜ Bölgemiz İçin Bir Şans”

  ** Gebze Teknik Eğitim ve Araştırma Vakfı 3. Mütevelli Heyeti Toplantısı Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’ın katılımı ile Gebze Teknik...

 

 

** Gebze Teknik Eğitim ve Araştırma Vakfı 3. Mütevelli Heyeti Toplantısı Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’ın katılımı ile Gebze Teknik Üniversitesi Kampüsünde gerçekleştirildi. Burada yaptığı konuşmada Işık GTÜ’nün bölge için bir şans olduğunu ifade etti.

 

Akademik çıktıları, üniversite sanayi işbirliğindeki örnek çalışmaları ve bölgesi ile her alanda entegreli performansı sayesinde çıtasını yükselten Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ)  Gebze Teknik Eğitim ve Araştırma Vakfı 3. Mütevelli Heyeti Toplantısını gerçekleştirdi. GTÜ Kampüsünde yapılan toplantıya Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy,  Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, OSB Başkanları ve sanayicilerden oluşan Vakıf Mütevelli Heyeti, öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldı. Rektörlük makamında yapılan vakıf yönetim kurulunun ardından, Gebze Teknik Eğitim ve Araştırma Vakıf Mütevelli Heyeti, toplantı öncesi GTÜ Zeytin Dalı Fidanlığına gitti.

FİDAN DİKİMİ YAPILDI

Burada Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin’de yürüttüğü Zeytin Dalı  Operasyonunda şehit olan güvenlik güçlerinin her birinin anısına  bir zeytin ağacının dikimi GTÜ öğrencileri ile birlikte gerçekleştirdi. Ayrıca toplantıda  şehit ailelerine iletilmek üzere her vakıf üyesinden duygu ve düşüncelerini anlatan metin kaleme alınması istendi. 

Toplantıda konuşan Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy Gebze Teknik Üniversitesinde yapılan çalışmalardan büyük bir memnuniyet duyduğunu belirtti.

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık  vakıf yönetim kurulu ve mütevelli heyetine yapılan başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür  ederek başladığı konuşmasından satır başlıkları şöyle, “Çok çalışmak Allahın bize verdiği aklı iyi kullanmak zorundayız. Bu aklın değere dönüştürüldüğü en önemli platform üniversite ve üniversite sanayi işbirliğidir. İşte bu açıdan Gebze Teknik Üniversitesi   bölgemiz için çok ama çok önemli bir şanstır.”




HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.