GTÜ 4. Girişimcilik Zirvesi

GTÜ 4. Girişimcilik Zirvesi

Gebze Teknik Üniversitesi, girişimcilik ekosisteminin önemli güncel sorunlarını düzenli olarak tartışmaya açtığı Girişimcilik Zirvesi 9-10 Mayıs 2018 tarihlerinde The Green Park Pendik Hotel & Convention Center’da düzenlenecek.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından açıklanan 2017 Girişimci ve Yenilikçi Üniversite Endeksinde üçüncü sırada yer alan, toplum ve sanayinin sorunlarına yönelik uygulamalı ve uzun vadeli çözümler üretmeyi misyon edinen Gebze Teknik Üniversitesi; bölgemizde ve ülkemizde girişimcilik ekosisteminin desteklenmesine, güçlendirilmesine yönelik çalışmalarını arttırarak sürdürüyor.

9-10 Mayıs 2018 tarihlerinde The Green Park Pendik Hotel & Convention Center’da düzenlenecek olan 4. Gebze Teknik Üniversitesi Girişimcilik Zirvesi, Türkiye’nin öncü sanayicilerini, kamu temsilcilerini, akademisyenlerini, sektörlerinde fark yaratan girişimcilerini, girişimcilik ruhuna destek veren kuruluşlarını ve geleceğin potansiyel girişimcilerini bir araya getirerek teknolojik yenilenmenin rekabet üstünlüğüne dönüşümü konusunda bilgi paylaşımına zemin oluşturmayı hedefliyor.

2 GÜNDE 5 OTURUM

2 gün boyunca gerçekleşecek beş oturumda, Başbakan Yardımcısı  Fikri Işık, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy,   İş Bankası Yönetim Kurulu Başkanı  Ersin Özince, Bosch Türkiye ve Ortadoğu Başkanı Steven Young, 3M Türkiye Genel Müdürü Mert Büyükyazgan’ın aralarında bulunduğu konuşmacılar zirvede, teknolojik dönüşümün ulaştığı en son nokta olan “Endüstri 4.0.”ın başlatacağı yeni dönem ve sunduğu fırsatlar hakkında üniversite ve sanayinin görüşlerinin paylaşılması ile yeni bir sinerjinin yaratılmasına katkı sağlayacak. Zirve, “Teknolojik Dönüşüm” ile gelen muazzam değişimin girişimcilik ekosistemindeki yansımalarını, alanlarının öncü aktörlerinin deneyimleri ve girişimcilik hikâyeleri ışığında değerlendirip toplumun her kesiminde farkındalık oluşturmayı ve ülkemizin genç girişimci potansiyelini nicelik ve nitelik bakımından geliştirmeyi amaçlıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.