GTO’dan üyelerine büyük fırsat

GTO’dan üyelerine büyük fırsat

Gebze Ticaret Odası, TOBB öncülüğünde, Vakıfbank ve Alibaba.com iş birlikteliğinde hayata geçirilmeye hazırlanan bir projeyi üyeleriyle buluşturmaya hazırlanıyor.

ticaret.jpg

TOBB, Vakıfbank ve Alibaba.com’un Türkiye’de tek iş ortağı olan E-Glober firması arasında imzalanan protokolle; TOBB’a bağlı oda/borsa üyesi işletmelere, dünyanın en büyük işletmeler arası elektronik ticaret web sitesi olan, 190 bölge ve ülkede, 260 milyondan fazla kayıtlı üyesiyle 11 farklı dil seçeneği sunan Alibaba.com’ a üye olma, platform üzerinde mağaza açma, ürünlerini teşhir etme ve tüm dünyadaki firmalardan siparişler alarak yeni pazarlara erişme ve ürünlerini satma imkânı sunulacak.

EYLÜL AYINDA AÇIKLANACAK

Gebze Ticaret Odası tarafından Eylül ayında ilgili kurum ve kuruluşların yetkililerinin de katıldığı bir toplantıyla üyelerine aktarılacak. İşletmelerin E-Ticaret sistemine uyum sağlama süreçlerinin hızlandırılmasının hedeflendiği ve Gebze Ticaret Odası üyelerinin de yoğun ilgi göstereceği düşünülen bu projeyle; işletmelerin sürdürülebilir kalkınmanın en temel unsurlarından olan ihracat sürecine ve ülke ekonomisine daha fazla katkı sağlamaları planlanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.