GTO’dan üyelerine ‘ Avantajlı Enerji’ fırsatı

GTO’dan üyelerine ‘ Avantajlı Enerji’ fırsatı

Gebze Ticaret Odası, oda üyelerinin üretim ve ticari faaliyetlerinde önemli bir gider kalemi olan elektrik enerjisini uygun ve sürdürülebilir fiyatlarla tedarik etmek üzere Voltage Enerji ile iş birliği protokolü imzaladı.

GTO’dan yapılan açıklamaya göre, “Kampanyaya 4 Mart 2021 tarihine kadar kayıt olunması durumunda 1 Nisan 2021 tarihinden itibaren, 2 Nisan 2021 tarihine kadar kayıt olunması durumunda ise 1 Mayıs 2021 tarihinden itibaren sabit fiyatlı elektrik ödemesinden yararlanılacak ve  12 ay süresince sabit birim bedel ile devam edecek. Kampanyadan yararlanmak isteyen oda üyeleri, www.gto-voltage.smayd.com linkinden kayıt olabilecek.

SÖZLEŞME ŞARTLARI BELLİ OLDU

Voltage Enerji ile GTO arasında yapılan iş birliği ile, perakende tek zamanlı enerji birim bedeli 0,504141 TL/kWh olup 12 ay süre ile sabit kalacak. Kampanya Birim kWh bedeli (tarife) üzerinden hesaplanacak tutara, yürürlükteki elektrik piyasası mevzuatı ile belirlenmiş olan diğer bedeller (Dağıtım Bedeli, Belediye tüketim vergisi, enerji fonu, TRT payı, reaktif bedeller, KDV vb.) ayrıca eklenerek fatura edilecek. Kampanyadan yararlanmak isteyen üyeler her bir elektrik aboneliği (sayacı) için imzalanacak sözleşme sonrasında Voltage Enerjiye bir (1) aylık fatura toplam bedelinin %25 fazlası tutarında Güvence Bedeli ödeyecek. Her bir elektrik aboneliği  (sayaç) için yatırılması  gereken Güvence Bedeli tutarını aşağıda verilen “Kampanya Kayıt İşlemleri” linki üzerinden gireceğiniz uygulamayı kullanarak hesaplanabilecek.

TASARRUF BEDELİ GÖRÜLEBİLECEK

Yatırılması gereken Güvence bedeli tutarı, bahse konu uygulama üzerinden geriye doğru 12 aylık faturalarda yer alan “en yüksek bir aylık tüketim” miktarını (kWh) girerek hesaplanıp, üye tarafından sözleşme imzalanması sonrasında yatırılacak. Kampanyadan yararlanacak olan üye, Güvence bedeli hesaplama işlemi sırasında gireceği en yüksek tüketiminin olduğu faturada bu kampanya ile sağlanacak yaklaşık tasarruf tutarını da görebilecek.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.