GTO’dan üniversite ve metro açılımı

GTO’dan üniversite ve metro açılımı

 GTO Başkanı Nail Çiler, “Bölgemizde bulunan önemli sanayi kuruluşları ülke ekonomisine büyük katkılarda bulunuyorlar. 2012 yılından Türkiye’deki...

 

GTO Başkanı Nail Çiler, “Bölgemizde bulunan önemli sanayi kuruluşları ülke ekonomisine büyük katkılarda bulunuyorlar. 2012 yılından Türkiye’deki ilk 500 firma arasından 64’ü bölgemizde üretim yapıyor. Gebze’yi anlatırken 9 tane OSB’si olan ve her yöreden insanın birada yaşadığını bir kent olarak tanıtırız” şeklinde konuştu.

ÜNİVERSİTE VE METRO OLMALI

İftar yemeğinde bir konuşma yapan Çiler, Bölgenin gelişmesi için bireylerin eğitilmesi gerektiğini belirterek, “Bireyleri eğitirsek kurumları eğitir kurumlarda ülkenin gelişmesini sağlar. Eğitim konusunda bölgemize yapılan yatırımlar konusunda tüm vekillerimize teşekkür ediyorum. Gebze’ye kurulacak olan üniversitenin bölge üniversitesi olmasını istiyoruz. Üniversite ile birlikte İstanbul’dan başlayan ve Tuzla’da sonlanacak olan metronun Gebze’den İzmit’e kadar gitmesi gerekir. Bununla birlikte denizden ulaşıma daha çok ağırlık verilip İstanbul’a her zaman düzenli seferlerin gerçekleştirilmeli” dedi.

‘Üniversite olmazsa olmazımızdır’

 

Gebze Ticaret Odası tarafından verilen iftar yemeğinde bir konuşma yapan oda başkanı Nail Çiler, Gebze’ye kurulacak olan üniversitenin Gebze’nin olmazsa olmazı olduğunu söyledi.

YOĞUN KATILIM VARDI

Gebze Holiday İnn Asia Otel’de önceki akşam Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler’in ev sahipliğinde düzenlenen iftar yemeğine CHP Kocaeli Milletvekilleri Haydar Akar ve Mehmet Hilal Kaplan, Gebze Kaymakamı Salih Karabulut, Darıca Kaymakamı Osman Ateş, Dilovası Kaymakamı Hasan Göç, Kocaeli İl Emniyet Müdür Yardımcısı Abdulkadir Demir, Gebze İlçe Emniyet Müdürü Güner Yılmaz, Gebze ve Darıca İlçe Müftüleri, Gebze ve Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürleri, CHP Kocaeli İl Başkanı Yalçın Kuşkan, CHP Gebze İlçe Başkanı Sedat Tatar, AKP Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, CHP Darıca İlçe Başkanı Selman Kösali, CHP Gebze Belediyesi Meclis üyeleri, GTO Meclis Üyeleri, OSB Başkanları ve Müdürleri, STK Temsilcileri ve çok sayıda işadamı ile davetli katıldı.

GÖREV YERLERİ DEĞİŞENLERE PLAKET

 

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler yaptığı konuşmanın ardından görev yerleri değişen Gebze Kaymakamı Salih Karabulut, Darıca Kaymakamı Osman Ateş, Dilovası Kaymakamı Hasan Göç, Gebze Eski İlçe Emniyet Müdürü Abdulkadir Demir, Gebze İlçe Müftüsü Recep Şükrü Balkan’a birer plaket verdi. Verilen plaketlerin ardından toplu olarak çektirilen hatıra fotoğrafının ardından program son buldu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.